Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

smalla

Tudja valaki, hogy hol tudnék fűrészlapot végteleníttetni? Vagy valaki meg tudná nekem csinálni?

jani300

Jó , bocsi . Ezek a dolgok nagyon szanaszét vannak . Legyen egy hét és előbányászok párat ...
Egy gyalugépről is ígértem képet azt is ki kellene szabadítani :(

Motoros

Motoros

jani300

Lehet lesz felháborodás .
De ha nagyon muszáj egykét Co pötty is megteszi néha . Az  biztos hogy nem olyan tartós .

000000000

Szólhattál volna cirka egy évvel ezelőtt ... akkortájt szedte szét nagyapám a fűrészlap hegesztőjét. Megrendelésre csinálta, csak közben meghalt a megrendelő, így a nyakán maradt, senki sem vette meg tőle ...

ANTAL GÁBOR

20 évvel ezelőtt volt ugye a sárgarézlapos ellenállás" hegesztő "( valójában forrasztó) . A nagy fűrészüzemek akkor a kovácstűzben melegített öntvénylapos technikát favorizálták . A kicsi és a maszek asztalosok a villamos módszert. De nagyot változott a világ . Ma tényleg hegesztenek de spéci készülékben A lapolás megszünt egyszerűen összetolják a lapokat ( adott ideig adott erővel adott hőfokra villamosan melegítve adott lehűtési sebességgel lehűtve stb  ) A modern lapokat nem is szabad másként.  Egy látens kollégánk oldalakat tudna írni erről ( Freedomocska ) Keress helyi céget!( Miskolcon tudok segíteni mert itt 2 profi is van )  
 Válasz : Jani 300, smalla és technixx kollégáknak    

smalla

Ejj, ha egy évvel ezelőtt írtad volna ezt, biztos észre se veszem, hiszen akkor még gépem se volt. Persze ha majd megtanulok a jövőbe látni egy évre előre, akkor feltétlenül tudatni fogom, hogy egy év múlva majd kelleni fog. (Remélem érthető, amit akartam, mert nekem nem így visszaolvasva :D)

smalla

Kristály Árpád

De amit Motoros írt...Árpád hídon át...Reiter Ferenc utca, ha jól emlékszem, telefonon is el lehet intézni, így nem kell kétszer menni...
De a régi Nonius, kőbánya...

smalla

A fairtool van a kőbányai úton, ha volna valami a reitteren is, az igen jó volna, arra járok is.

vjanos

http://pilanatools.hu/kapcsolat.html" TARGET=_fnew>A Boronkay-műhely, az Egressy út elején?

Én is ott csináltattam szalagfűrész lapot.  
Valóban telefonon megrendelhető, és pár nap múlva lehet érte menni.

smalla

A fűrészlap megvan, "csak" méretre kell vágni, s a két végét egyesíteni :)

vjanos

Szerintem ezt is megcsinálják: komplett élező, köszörűs műhely...

3wm3x3zz

Pilana Tools Kft.
Reitter Ferenc U 132
hogy   vitt  anyagot  is  azt nem tudom  de  jo áron  dolgoznak