Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Nem rossz az elgondolás, csak a sütőprésnél azért még elég komoly nyomást is ki kell bírni, főleg középen, ahol a vasaló talp van, és pont ott nincs alátámasztva. Annak idején azért döntöttünk a beöntött betét mellett, mert így teljesen felfekszik.  

smalla

vjanos

Ma kértem pár dologra árajánlatot, hátha érdekelnek valakit az aktuális bruttó kisker anyagárak:  

http://confidenza.hu/" TARGET=_fnew>Confidenza:
TR12x3 Balos orsó, C45, menetpontosság 100µm/300mm   2667 Ft/m

http://bronzker.hu/" TARGET=_fnew>Bronzker
Alu 20x20, 30x30 négyzetrúd AlMgSi1.0 1780 Ft/kg
Rozsdamentes D10 köracél 1.4305  2462 Ft/kg
Sárgaréz kör rúd D20 CuZn39Pb3 2616 Ft/kg
Bronz lemez 0.25 CuSn6 7366 Ft/kg

Ha tudtok kedvezőbbet BP-n ahol ugyanígy darabolnak, akkor érdekel az infó :)

Bicska

Az árakat nem tudom de rez/alu/bronz ügyben érdemes lehet megkérdezni a metalloglobust.

wji4s64ik

Szia! Nem tudod véletlenül, hogy kis mennyiségben is kiszolgálnak-e ( pl.lemez anyagból párszor 10 cm nagyságban vagy rúd anyagnál pl. 1m )és postáznak?

vjanos

Igen, vágnak mindenből keveset is.
Néhány cuccnál van megszorítás, pl a bronz "szalag" 300mmx2000mm -es, ezt csak keresztben szeletelik.
A postát nem tudom, de nem kizárt, mert tegnap is veszettül csomagoltak kisebb darabokat. Telefonálj rájuk

Szirtimorc

Nekem még 20-30 cm-es darabokat is adtak rézrudakból.

wji4s64ik

Köszönöm az információt mindenkinek. Le fogom telefonálni.

fa_kukac

Szép 7végét!
Már + is jöttek ferdeszemű barátainktól az első IGBT - jeim, occón, nagyon occón. Itthon 950 / darab, onnan 13 dolcsi / 20 darab.  
Svejkmester: THX!

fa_kukac

svejk

000000000

Segítséget szeretnék kérni.
Hol tudnék beszerezni M6x0,5mm-es anyát?
Kis golyósorsó végmegmunkálása ilyen menettel lett kialakítva.
Eddig csak M6x0.75mm-eseket találtam.

000000000

Sziasztok,

Ki árulta a gépsatukat a székesfehérvári találkozón?

suzgepk8a

Üdv Urak!
"Friss vagyok a fórumon" , érdeklődnék...
Az öntvény verziós "Z" marógép tengelyem latba esik úgy látom, alternatívákat keresnék kellő merevségű "Z" tengelyre.
Az Optibeltnél láttam cuccokat, érdeklődnék milyenek a tapasztalatok,...ár/érték arány stb?
Pl:Talpas tengely..., ugyebár 30-as talpas tengely hosszu kocsikkal...szinte már csak egy felfogató platni kell és mehet rá föl a 2,2KW -os vízhűtéses marómotor.Eldarabolják kért méretre?(Nem kell egész szálat venni gondolom)
Golyós orsóban+anyában mit ajánlatok?Van itt ilyesmi,hogy "DTE" 20x5...??Milyen cucc??
Köszi az infót, holnap igyekszem én is érlelni még ezt a konstrukciót.Üdv:Pupák