Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Ti honnan szoktatok venni 15-20mm vastag alu lemezeket? Olyan hely kellene nekem, ahol vágnak is, nem csak egész táblákat adnak. Lehetőleg bp és környéke.

000000000

Köszönöm!
Ide bemegyek, és ledarabolják amit kérek, vagy előre le kell egyeztetni, megrendelni ... ?

pisti73

Rendeld meg és néhány nap múlva elkészül. Ha esetleg van hasonló méretű darab mint amit szeretnél fölhívnak telefonon, hogy megfelel e... Általában 2-3 nap múlva mehetsz érte ha darabolni, vágni kell.

pisti73

suzgepk8a

Golyós orsót keresek anyával 15x...5mm alatti menetemelkedéssel.(Nem tom. mit lehet kapni, a Powerbeltnél csak 4 és 5 van)15x3 ideális lenne.
Kb. 350-400mm hossz kellene + anya hozzá.Köszönöm a segítséget!(Marógép Z tengelyhez lenne.)

ywathzay

Használ valaki BERNARDO gyártmányú gépet, készüléket? Milyen minőségű termékek ezek? Gondolom ez is kínai, európai bőrbe bújtatva. Ha valakinek van személyes tapasztalata, ne tartsa magában! Köszönöm.

Csuhás

Egy velem egykorú kétkorongos köszörűt raktam rendbe, működött is pár napig majd elfüstölt. Alaposan megnézve kiderült hogy nem fekete öreg lakk volt a tekercseken hanem meg voltak égve a tekercsek. Csoda hogy eddig működött. ( A javítás előtt megmértem a testzárlatot és a tekercsek szimmetriáit ) Viszont még soha nem tekercseltettem, tekercseltem 3 fázisú motort. Szerintetek érdemes házilag nekifogni? Vagy van valaki itt a fórumon aki vállal tekercsekést? Mibe kerül manapság reális áron egy öreg 0.75kW motor megtekerése? Esetleg Újpest környékén ismertek ügyes kezű szakit?

svejk

Az elmélet nem különösebben nehéz, de sok  apró fogás/trükk van. Én semmi pénzért nem fognék bele.
Kis tételben az anyagár is jelentős.
8-10 ezerből kijön egy felebaráti tekercselés.
Egyébként tudtommal ketten is vannak itt tekercselő szakik, de ők vidékiek.

PSoft

xit3medzv

150-175mm körüli polikarbonát peremes félgömböt keresek. Esetleg vákuumozással foglalkozik valaki és elkészítené nagyon örülnék. Köszönöm a segítséget.

nvnshmpmn

Nemrég tekercseltettem meg egy méhtelepen beszerzett régi magyar köszörűt magamnak.
Tekercselés, két új csapágy és a kapcsoló szétszedése, kitisztítása összesen 20000 forintomba került.
Hasonló gépünk lehet. Az enyémet nyolcszáz wattosnak mondta a szaki.

Csuhás

A történet hasonló, szintén méh telepi a gép, megpucoltam lefestettem, kapott új csapágyakat, használtam néhány alkalommal majd egy hármas fúró élezése közben egyszer csak lecsapta a kismegszakítót. :-(
Egyelőre tekercselőt keresek, amit eddig találtam az messze van.

e83grvi22

Számlaképesen vállalok :igény szerinti gép építést , plc-s vezérlés tervezést, építést ,programozást, mikroprocesszoros megoldások építését,  
CNC vízvágó,lézervágó,maró,lángvágó,plazmavágó,  
régi gyári gép vezérlés cserét, javítást.  
PLC-vel :Ipari vezérlések igények szerint.  
Beton üzem,aszfalt üzem,raklapoló berendezés,térkő gyártó gépek, érlelőkamra,raktár rendszer,szinte bármi amit meg tudsz fogalmazni feladatként .  
Lakás automatizálás ,riasztó rendszer,(okos Ház)stb Kissebb munkákat is vállalok.

www.karoly@gmail.com