Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

jani300

Köszönöm ! Így már érthető a 0,5 menet voltonként . Szép nagy vasmag akkor .

jani300

Igazad van ![#worship]
Balfékséget írtam ,és még csak észre sem vettem :(
A két voltot sokalltam menetenként ,csak másképp sikeredett írni .

sunraw

Sziasztok!  

A4-es vagy nagyobb méretben, hol tudok beszerezni, 2mm-es balasafa lemezt?

000000000

BÚÉK! Mire jutottál a fogaskerék elkészíttetésével kapcsolatban. Ezek a t...ü kereskedők piszkos árat kérnek érte, nem? Idén a magamét is átalakítanám, de nem hiszem, hogy ezért 70 e ft ki kell adjak...

smalla

Sziasztok, 5c patronbefogót keresek, melyet függőlegesre is el lehet forgatni. Tudja valaki, hogy lehet e ilyet kapni nálunk? Köszi

LittleSV

Segítséget kérnék anyag megnevezést illetően. Pl. laptopok dobozon belüli rögzítésére, méretrevágva vagy sablonra vágva használják, sötétszürke habosított kemény "szivacs"? Fém kofferekbe is szoktak többet összeragasztani hogy egy nagyobb tömb alakuljon ki belőle.  
Mi az anyag neve, hol találhatok, és mivel lehet ragasztani?
Hordozó ládába kellene kb 10-15cm vastagságban, amibe vágnék alakzatokat, és ebben tárolhatnám a törékeny dolgokat.
Köszönöm!

Rabb Ferenc

Gyula65

jgg8y2a4g

svejk

Keresnék megvételre, vagy esetleg kölcsönbe olyan gépbeállító vízmértéket amivel közvetlen lehet függőleges felületet is indikálni/mérni.
0,05 mm/m pontossági osztályú elég lenne.

szf

Nekem ilyenem van.Folyamatossan hasznàlom telepítéskor.Mennyi időre kellene?

Ftomi

Sziasztok!

Keresnék megbízható forrást ER11 patronbefogó szárra 8mm átmérővel 100mm-es hosszban. Sajnos amit nekem sikerült venni a kínaitól nem megy rá a csapágy, mikróval mérve 8,02mm. Köszönöm!

svejk

Gyakorlatilag annyi időre mígy egy gépet beállítok, de a távolságunk miatt minimum 3-4 napig nélkülöznöd kellene.

Mintha láttam volna itt hirdetni keretest, hatha lesz valakinek eladó.

szf

Ha nem talàlsz akkor tudod,hogy nàlam van.De nem postàzom.De tegnapelött jàrtam feléd....