Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Ne vesd el teljesen az öntvény verziót,a csúszó felület pedig attól függ,hogy mit találsz. Most azt a korszakot éljük,hogy értelmetlenül kidobják a méh-be az összes értékes dolgot. És ezért,ha jókor tudsz lenni,jó helyen az sokat érhet! Érdemes egy kis időt szánni rá és körbenézni pár helyen. Ha elég élelmes vagy beígérsz az átvevőnek sikerdíjat és érdekes módon egyből megtalál,ha hoznak ilyesmiket. Sőt sok helyen eleve félreteszik a kincseket. Ezen kívül sokan hirdetnek is (olx,vatera,szerszámpiac).

s2k5ycubj

Még az sem kizárt,ha felteszel egy keresek hirdetést akár itt az ADOK-VESZEK-ben...

s2k5ycubj

Ha mégsem jársz sikerrel 25-ös 30-as kazánlemezből elég masszív dolgokat lehet csinálni.

smalla

Sziasztok, segítség kellene egy egyedi rugó elkészítésében 5ös vagy 6os anyagból, 2 tekercs, s 90os oldalra kihajtás, tudja valaki, hogy ki foglalkozik ilyesmivel?

Devecz Miklós

keri

Maradjon inkább 20-as lemeznél, szilárdsága bőven elég főleg ha em önmagában használja. 25-öst már csak a vízsugatas vágóval szokták vállalni az meg drága, 20-ast még lézerrel is vágják.

Vagy lángvágóval bármit, de az meg durva felületet ad. Flexes vágás elég reménytelen, én sínt vágtam 2kW-os flexxel de fél napomba telt az átvágása.

smalla

000000000

Kösz,

Valaki tudna adni egy elérhetőséget privátban?

Előre is köszi

Üdv

000000000

Szükségem lenne egy darab 15 mm vastag 110*180 mm-re körbemart síklapú, karcmentes ötvözött alu (pl. ALMgSi1) vastaglemezre. Olyan lemez darab is érdekel, ami kiadja a fenti méretet.

6dvb4peg3

emfst7wwa

Sziasztok,
Keresnék alu profilt 40x40-est, vagy 45x45-öst min705mm-es darabot. 1db kellene.  
Köszönöm!
Üdv

Motoros

Semmi kamu. Manapság ez megy. Betétes fűrésztárcsa nagy fordulat, és viszi a vasat is mint a vajat.Azért nem ez a hosszú élet titka.
Én amikor ezt először láttam akkor haátrébb lépttem két métert.

keri

Alut szoktam ugyan így vágni. Óvatosan kell tolni, nehogy elakadjon, de szépen viszi. A vas azért szerintem hamar tönkretenné a tárcsát, főleg kézzel tolva ha leakad.
Gépi előtolással és emulzióval persze nem lehet gond.