Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Akár lehet hatszőg is ha nem kell kimélni a lemezt mert igy nagyobb erő kell a préseléshez. Aminek a nyoma már látszódhat a lemez másik ellenkező oldalán is.

keri

Ugye, ugye, nekem is ez az amit gyakran használok :D csak ne kínai eszterga alapokra építsed. Jobban jársz ha rendes golyós vezetéket és orsót veszel és magadnak rakod össze, mert sok időmet elveszi a mechanika pontatlansága.

svejk

keri

Ezek sem értenek az üzlethet.
Ha nincsen akkor nyugodtan adhatnák féláron is :D

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Hol tudok hozzájutni ilyen porvédő olajlehúzóhoz, már nagyon le vannak strapálva és sajnos nem takaríthatók, kellene 10db.
Mérete:HSR20
http://kepfeltoltes.hu/141103/resized_image__7__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

3wm3x3zz

sziasztok   marömotorhoz milyen  csapágyat  szoktatok   beépíteni    6006-os  kellene  és  honnan?

3wm3x3zz

Hát  azért ez  nem ilyen eccerü   mert   a  2rs tömítés   melegszik  ekkora  fordulaton  .  Tudtommal  a  nsk   6006 VVC3  ( nem surlodo  gumis  tömités) de  nincs  itthon készleten sehol. Azért köszi

fakukac

jaaa, értem, azt gondoltam sima 6006-os kell neked.

000000000

Sziasztok !

Heves megyében Eger környékén keresek cnc léptető elektronika bekötésével, beüzemelésével foglalkozó szakembert.

vjanos

brammer.hu vagy tech-con.hu -nál érdeklődj, tudnak rendelni, de bazi drága lesz :)

T.Laci

Szia! Délután megnézem, ha nem felejtem el! Úgy emlékszem van pár db!

ce2s84jij

Sziasztok!
Szükségem lenne egy darabka (kb. 10-15cm) vastagfalú zártszelvényre. 140x70 vagy nagyobb, esetleg 100x100 méretben. Azt, amit majd készíteni akarok, hozzáigazítom a fellelhető mérethez. A környéken, pontosabban Esztergomban minimum 3m-t adnak.

A kérdésem tehát az, hogy hol tudnám ezt a darabka anyagot beszerezni (cég, de akár fórumtárs is), ahol vágnak is és postáznak is.

Köszönöm.

T.Laci

Szia!

Sajnos HSR25 amire úgy emlékeztem hogy 20as, de abból viszont van 8db is kocsi nélkül! :-)

SHS20 ból van 4 db kocsim ami még nem is futott, ha érdekel esetleg!  

Ha belefutok valahol a 20as-ba jelzem..

000000000

Sziasztok, az AKA-Dekorral vigyázzatok, nekem tartoznak évek óta 240 ezerrel, alapanyaggal és szoftverrel is átvágtak (már elévült :)