Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

s7manbs8

Fanyűvő

Igazából ha annyit tud, hogy az eszköz ne okozhasson balesetet, de a panelt nem biztos hogy megvédi akkor nekem megfelelne. Tehát hogy azok az ionizált környezetből kiszabaduló áramok ne járják át a burkolatot is, esetleges áramütés veszélyével.

Fanyűvő

svejk

Kellene nekem 40-50 db http://www.biotek.hu/files/biotek/sheet/PEM/CHA-CHC-CFHA-CFHC.pdf" TARGET=_fnew>CFHC-M3-12 típusú zsákfuratba sajtolható menetes csap.
Ha hosszabb nem baj.

A Biotek-nél nincs raktáron, Shenzenből pedig szintén sokára jönne meg.
(bár azért holnap rákérdezek, mert lehet a kínai a gyorspostával is olcsóbb lesz mint itthon)

Hátha valakinek van a fiókjában...

kuv5p7226

Van egy másik társaság is amelyik ilyet árul. Nekem talán 10 db ha van efféle besajtolósból, azzal nem vagy kint a vízből. Kiszaladok megnézem, azt hiszemj katalóguslapjuk van. Valahol a Pesti út Tescós részénél vannak, tán valami 505.utca.

kuv5p7226

http://zetakft.hu/

ZETA KFT
H-1173 Budapest,
512 utca 7. (Pesti út 5/A)
Levélcím: 1660 Bp., Pf. 383
Telefon/Fax: (06-1) 258-18-88,
(06-1) 259-15-80,
(06-1) 259-15-81
zetakft@zetakft.hu

Nyitvatartás:
H-CS: 6:45-15:30
P: 6:45-14:00

svejk

svejk

Végre egy pesti bolt, mely korábban nyit, mint ahogyan én kelek. :)

CHC-M3-12 van nekik raktáron 1000-es kiszerelésben 67 Ft/db.  
Csak cégeket, adószámmal rendelkező személyeket szolgálnak ki.

Lehet marad az Aliexpress, ott fedexestől, vámostól, áfástól is kijön 35 Ft/db-ra a szintén 1000-es kiszerelés.
Aztán a maradék 800-900-at meg jól elosztogatom itt a fórumon. :)

svejk

Ilyen árak és párszor tíz db mellett már az is megfordult a fejemben az éjszaka, hogy veszek M3-as HLF csavarokat és egy műszerészesztergán megcsinálom a megfelelő fejkiképzést
3mm-es fk. alulemezbe mennek, 4-5-re biztos eltalálnám a megfelelő profilt.

Ilyenkor mindig mondom magamnak, hogy kellene már egy icipici CNC eszterga itthonra. :)

svejk

Ja, és még azzal is biztattak, hogy a Biotek-nél kb. dupla áron kapnám meg, ha egyáltalán lenne készleten.

svejk

No ez az előbbi dezinformáció volt a Zeta kft-től. :(

A honlapjukon található információ ellenére van a Biotek-nél is raktáron.
600 db van az általam keresett CFHC-M3-12-ből és 100 db a minimális vásárlási darabszám.
Ebben az esetben 78 Ft +áfa az ára, GLS-sel küldik magánszemélynek is.

ra8nsmk6w

A lényege a recézett rész ami bepréselve begyüri az anyagot a ferde beszúrásba. Esztergán nehezen kivitelezhető. Még a 30 Ft is brutális egy ilyen darabért. Ezért az árért kapsz egy szép "nagy" rozsdamentes csavart ami túlél minket 2x

svejk

Nem feltétlen kell a recézett rész, az A300-nál használtam az SO típusú átmenő menetes távtartókat és ott is hatlap hivatott az elcsavarodás ellen, illetve az gyűrte be az anyagot a beszúrásba.