Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ce2s84jij

A használati utasítással kapcsolatban már segít neked valaki?

krnj79r9n

Sziasztok,

Valaki tud porvédő harmonikára megfizethető forrást itthon?
Kész (szabványos) ipari megoldás érdekel. Egy most építendő gépre kellene, nincs idő saját készítésű harmonika hajtogatására, kísérletezgetésre.

LittleSV

svejk

A #4646-ot megkérdezte Dankos fórumtársunk, de sajnos csak mechanikai rajzaik vannak.

Ha jól értem akkor LittleSV féle hely sem tud rajzot adni.
"...drawing part for electric is not availlable..."

Tehát még mindig nagyon szeretnék egy villamos rajzot.
van ötleted???
Nagyvonalakban már működik a gép, de van még pár homályos részlet.

svejk

Ja, most olvasom figyelmesebben, Te használatit kérdeztél.
Ha van az is jól jönne, főleg ha magyar nyelvű.

t7dwzcz0d

Köszönöm, hogy figyelmeztettél... Ott leszek !

000000000

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani lakatos mestert/műhelyt, ahol egy kis méretű régi öntvény marófejen golyóscsapágyak fészkét tudnám felszabályoztatni ? A fejet átalakították, siklócsapágy helyett golyós és kúpgörgős csapágyakat tettek bele, de úgy mértem, hogy a két csapágyfészek középponján átmenő tengely nem párhuzamos az alapsíkkal, kb 0.2mm elolódás van 170mm-en. Ezt szeetném korrigáltatni.

ce2s84jij

Hello.
Csak az általad belinkelt oldalon tudnám megkérdezni, de ahogyan írtad ez már megtörtént. Más forrásom nincs.
Használati utasításnak egyszerűsítettem a mindenféle dokumentációt (az elektromos bekötéseket is). Elnézést az akaratlan félrevezetésért.

svejk

Oké,értem.
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
[#worship]

ncw4w5nca

Műanyag fogaslécet lézerrel tudsz vágatni.Nézd meg a lézer topikban  © PSoft #4901 fotóit, Kérdezd őt.

Tavasszal http://sgforum.hu/userinfo.php?azonosito=hobbycnc&uuserid=1251660791" TARGET=_fnew> © Freedomocska árult a fórumon 1,5mmes bovdent, kérdezd őt. Ha nem találsz nekem van egy tekercs 100fm amit át tudok adni.

ce2s84jij

Sziasztok.
Létezik, kapható valahol nóniusz félkésztermék? Tulajdonképpen egy henger alakot keresek a felületén pl. fokonkénti osztással, amivel X teljes átfordulással 360 fokot lehetne elérni. Ha itt-ott számokkal is lenne jelölve az érték az ideális lenne.
Ebay-es vagy aliexpress-es forrás is megfelel, illetve határesetként akár bontott is szóbajöhet, ha a fenti követelményeket kielégíti.
Köszönöm.

Szalai György

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/noniusz%201.jpg" TARGET=_fnew>Elforgatható mellékskála gyűrűt (is) készített Sz_Jozsef fórumtársunk.
Bármelyik hozzászólásán a nevére kattintva elérhető.

kua93zk4w

Sziasztok !  
Vákuumszivattyú alkatrészre lenne szükségem, valaki tudja hol lehet beszerezni a jelölt alkatrész kellene.Vagy ki lehet váltani mással?

4pmudt7rb

Szép vasárnapot mindenkinek!  
Ø4mm rozsdamentes anyagból készült, külső Ø18mm
"karikát" keresek. 2000 db. kellene.
Tud valaki beszerzési forrást?