Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok szuksegem lenne egy egyedi presgep epitesere a nyomasnak 5t nak kene lenni a munka hossz 800 1000 mm.es ha lehet labbal kene vezerelni

ANTAL GÁBOR

Sárgarézbe kellene 2.5 mm es helyzetpontos  furatokat fúrnom . Az Isel cnc marómhoz nincs 2.5 ös patron . Tud valaki beszerzési forrást 2.5 ös fúróra  3 ,5,6, vagy  1/8" os szárral? . Esetleg kis befogótokmányt aminek pl 6 os a szára? Jelenleg abban gondolkozom hogy egy 6 os ezüstacélba beleragasztom ( loctite ) vagy ezüsttel beleforrasztom a fúrót. De egyszerűbb lenne a beszerzés.

Motoros

H. Zolin "Dress" néven tud segíteni 1/8-ados szárral.Ezekhez a keményfém fúrókhoz nem kell központozni sem mert szinte nulla a keresztél.

smalla

1/8-os szárral van pár fúróm, megnézem 2,5 ös van e közte, hány darab kellene ?

Kelepeisz Lajos

Szia T.Laci!
Rendes vagy hogy átunna néztél, és köszönöm hogy  felajánlottad hogy szólsz ha belefutsz.
Üdv Lajos

ANTAL GÁBOR

Szia Kösz . Ha nagyképű akarnék lenni akkor azt írnám hogy : 1 ( kb 150db furat készülne sárgarézbe) de biztos hogy eltöröm az ( elsőt )
 Motoros tanácsára keresem Hegyi Zolit ..... Megvárom a fejleményeket de  azért vehetnél elő egy tolómérőt  hogy tisztán lássunk ..

smalla

Sajnos itthon csak 2,4 es van, ha az is jó, akkor azt el tudom küldeni.

bjrazucpx

Üdvözlet!

Szeretnék segítséget kérni. Egy EAN1000 kerestszán-anyára lenne szükségem.Ha valakinek van eladó, vagy tudna nekem készíteni, kérem jelezze.

Előre is köszönöm!

smalla

sziasztok, Asztali fúrógépem állványához keresek  tengelyt, lövésem sincs hol lehetne beszerezni. Hasonló méretet nem találtam. Ránézésre köszörült (lehetett valamikor), de lehet, hogy edzett is. Külső átmérője 67-es, belső kb 43-as, az oldala bordázott, kb 80cm hosszú darab kellene. Ha valaki tud forrást, kérem jelezze. Köszönöm

6i8d9axkg

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki honnan és mennyiért szerzi be a gömbvégű maróját? Nekem fa maráshoz lenne szükségem 2 vagy 3mm átmérőjű gömb maróra. A segítségeteket előre is köszönöm!

jani300

Szia ! Ez így elég érdekes .
Ez valami FA típusú gyári magyar gép ?
És a tengely egy ferde fogazással ellátott oszlop esetleg ?
Ha igen akkor vannak darab fúrógépeim .
(fúró orsó tengely , az nincs , csak töröttek )

smalla

Szia, a típusáról elképzelésem sincs, de nemrég volt itt a fórumon egy felújított eladó darab, na a fődarabok pont úgy néznek ki :). A #7960 egyik képén a háttérben látható.
Igen az oszlop ferde fogazással van ellátva. Beszéljünk egyet holnap.

6i8d9axkg

jani300

Igen , valami hasonlóra gondoltam .
Küldhetnél a gépről egy képet .
Kint van a számom az adatlapon .