Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Akkor készíts rajzot és elviszlek az esztergályosomhoz.

y9au2mspr

Szia. Nekem lehet van hasonló. Mekkora a menet mérete és a csap tüskéjének átmérője,hossza. Továbbá mennyi darabra lenne szükséged. Holnap meg tudom nézni pontosan mi is van.

fakukac

Szia!
A 95mm mennyire pontos méret?
Ára?

Esetleg a Cordia oszlop, és asztal is érdekelhet, mi lenne az ára?
Jöhet mailban is.
kelemennek@monornet.hu

smalla

Várom azokat a képeket, hogy tudjak mazsolázni, hogy mi is kellene, köszi :). S ki tudja, még talán a cordia is szóba jöhet, habár nem tudom, hogy mi az. jelenleg :))

xit3medzv

Köszönöm a kedvességed, még pont az a kategória, amit el tudok készíteni (2db kell). Ha beindul sorozatban esetleg kereslek.

jani300

A 95 nagyjából századra . Mire kellene ? Van rajta egy helyen egy kisebb sérülés .

jani300

http://www.femiparigepek.hu/egyeb/image/IMG_0040.jpg Valami ilyesmi , ott van  mellette a tiéd is :)
A fényképezés nálam lassan megy kis türelmet kérek .

fakukac

Dettó mint smalla-nak...
Pár napja az adok-veszek-be már írtam, hogy kellene, de senki nem írt, hogy lenne neki.

jani300

Arra biztos jó . Csinálsz hozzá asztalt ?
De a nagy gép talpa oszlopa asztala is eladó .
Ezeknek az árát ki kell gondoljam még .
De eladó .

fakukac

Egy ismerősnél van 96-mm furatú asztal.
Szóval jó lehet!
Írsz esetleg egy árat rá nekem!
Köszönöm!

fa_kukac

Sziasztok!
Tud valaki forrást mitsubishi PM10CNA060 IGBT modul beszerzési forrást?

svejk

Aliexpress. Én mindig ott veszem, ha sürgős akkor gyorspostával, még úgy is, vámmal, áfával is megéri.
A hivatalos út irtó nyűgös és drága, legtöbbször magánemberekkel szóba sem állnak.

fa_kukac

Kösz, már egy Wu jelentkezett a neten, 16 dolcsiért, de ezt is megnézem most. [#wave]

fa_kukac

svejk

Az UTSOURCE-től és a "vitrines" fickótól vásároltam már, mindkettő pontos volt.