Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

adamant

Ezért kell felhívni őket és megrendelni és lesz!!!!!! [#falbav]

svejk

bundyland

Köszönöm! És kb. 8percre lakom tőlük.
Itt már csak választani nehéz, mert akkora választék van (legalábbis így elsőre).

bundyland

Mondjuk ez nem túl szimpatikus:

100 m alatti kábelrendelés esetén 4500 Ft+áfa a vágási díj.

svejk

Minden kábelnagykerben így van.

Nekem eddig mindig szerencsém volt, mert volt 30-40 m darabban kint Németországban, így nem kellett vágni.

Egyáltalán biztos kell neked igazi encoder(szervo) kábel??

Ezeknek általában 1000 Ft felett kezdődik méterük, és borzasztóan kezelhetetlenek, iparba, nagy gépre valók.

Az viszont tény hogy a Linzi-nél kapható Li-YCY klasszissal jobb mint a mezei villanyszerelő boltban kapható, én ezt ajánlom neked.

bundyland

Igen ezekben igazad lehet.
Nekem max. 20m kéne (4x5).  
Annyiért meg meg sem éri mert az ebay-en 6000Ft
a mitsubishi 5m-es encoder kábel szerelve.
Viszont találtam ilyet mert a csavart érpár fontos lenne:
LiYCY (TP) 10x2x0,14    322 Ft+ÁFA

Akkor lehet maradok ennél.

ra8nsmk6w

Tud valaki biztos kénmáj beszerzési forrást? Nem gyüszünyi kiszerelésben!

svejk

000000000

SPEKTRUM 3D VEGYSZER ÉS LABORESZKÖZ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., Debrecen - Magyarország

bundyland

Kértem rá árat ami jó is lenne, de felszámolják rá a 4500FT+fa vágási díjat ami már annyira nem barátságos. Na mindegy találtam máshol ilyen kábelt. Motortápnak jó a LiYCY 4x1 mm2  400w ill. 750W ?

pvmyc6p5

Jobb patikákban beszerezhető,nagyobb tételben potom áron hozzá lehet jutni.

ra8nsmk6w

Köszönöm mindkettötök válaszát. A fővárosi lehetőségek érdekeltek volna. A patikákból jó szerivel elhajtottak pedig régebben én is ott szereztem be.A mezőgazdasági boltban meg csak az egyik összetevőt tudták adni. Mára megoldodni látszik.

VighLajos

mxjj54gxi

Én is azért néztem annak idején utána a készítésnek, mert a körúti vegyszerboltban 45000 (negyvenötezer) lett egy kiló, mivel nem tudnak olcsó magyarországi beszerzést, a gyártókat megölte a pannon puma! :(
Szóval az erős túlzás, hogy hegyekben beszerezhető olcsón.
Az volt - régen

mxjj54gxi