Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok, keresek Budapest vagy környékén galvanizáló céget, amelyik foglalkozik fekete-krómmal. Van esetleg valakinek valami tapasztalata, vagy tud céget? Tudakozóban elég esélytelennek tünik...  
Köszi!  

ggdr57dg

Gábor, http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1111338935&order=reverse&index=158&azonosito=hobbycnc#45121" TARGET=_fnew>tavaly novemberben hirdettem egy Videoton VDT-50 terminál billentyűzet, komplett, 88db. hall ic-s nyomógombbal, működő képesen. Nem szívesen szedném szét, ezért van még meg (darabokban talán már mind elment volna)
Így egyben eladom, vagy elcserélem. A billentyűzet ára továbbra is: 400,-Ft / nyomógomb, vagy elcserélném 1kW körüli frekvencia váltóra.

000000000

Üdv mindenkinek!
Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy CNC-vel való marással foglalkozik e valaki? Jelenleg rendelkezek egy elkészített "asztali" fröccsöntővel, amit műgyantás szerszámmal próbázok első körben. A későbbiekben alumíniumra szeretném ezt az öntőszerszámot cserélni. Tudtok ajánlani valakit? Egy kis segítséget szeretnék kérni a képek csatolásához, mert készítettem az elkészítendő 3D-s elemekről képernyőfotókat.
Üdv,jeges

000000000

Szia Jeges!
Jó, ilyenkor, ha van az embernek egy jeges ismerőse:))

Komolyra fordítva a szót.

Nekem van CNC marógépem, Valószínűleg meg tudom oldani neked, amit kel.  
A nevemre kattintva elérsz.  
Küldheted a képeket is.

sufnituning

öntő, fröccsöntöszerszámot (elnevezése: műanyagalakító)szerszámacélból szokták csinálni, persze pár száz darabhoz jó lehet az alu is.

000000000

Köszönöm válaszod sufnituning! Igen tudom, de ez egy kis darabszámú öntés lenne, így először alumínium próbaszerszám elkészítésében gondolkodtam.

ANTAL GÁBOR

Köszönöm mindenkinek a választ Hall os kapcsoló ügyben  Nekem 1-2 darab kell úgyhogy a klaviatúra nem jöhet szóba. A lomex es hall elérhetőséget ismerem, használom ( Foucault inga jeladója, index jeladó stb ) de most én komplett ( kész ) kapcsolót kerestem . Sneci jóvoltából ( felhívott ) nemsokára lesz is gyári kapcsolóm  ...

ggdr57dg

Valahol van-volt nekem is 1-2 darab, pont ilyen lapos hall ic-s nyomógombom, mint ebben a klaviatúrában van. De fogalmam sincs, merre lehetnek. Igaz, azoknak nincs / nem volt kalapjuk, ellenben újak voltak.
Viszont van 1-2 új hall ic-m, amik ezekbe a lapos nyomógombokba valók. Még NDK gyártmány, találkoztam velük a minap :-)

Ellenben jó apropó volt, hogy kerestél ilyesmit, mert már el is felejtettem ezt a klaviatúrát.

sufnituning

PSoft

Ezekről beszéltünk ma du.(tel.)
Első kép alján,második képen.

Ha jössz a jövő héten,adok egy "marékkal".[#wave]

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Nyom%f3gombok/IMG_2195.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Nyom%f3gombok/IMG_2199.JPG" border=0>

istvan58

Hali,

tudja valaki hol lehetne beszerezni 20-as INA sínekhez müanyag dugókat a csavarok bedugózására?

svejk

Most HALL-os kapcsoló, vagy nyomógomb kell?
Ha nyomógomb, akkor hihetetlen, hogy valamelyik régebbi találkozón nem vettél tőlem új RAFI billentyűnyomógombokat 50-70 Ft/db-ért.[#nemtudom]
Többször ajánlottam már ezeket a gombokat abszolut prellmentes alkalmazásokhoz.

svejk

svejk

PSoft

Azt írja a #3520-ban hogy...

"Egyszerű nyomógomb funkcióra..."

A tel.ban is nyomógombról beszéltünk.