Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Áááá, vacak a térkép...
Ha ránagyítasz, akkor a Polár Stúdió jobb oldali épületrésze.

sunraw

Sziasztok!
Keresek HP 343 és 348 as patronokat.
Utángyártott is és lejárt is jó lehet.
A lényeg, hogy olcsó legyen.

000000000

Sziasztok,

Tudja valaki hogy van-e magyarországi forgalmayója a PBC Linear-nak?

http://www.pbclinear.com/

Főleg ezek érdekelnének:

http://www.pbclinear.com/Integral-V-Linear-Guide-Technology

Elsősorban az érdekelne hogy milyen áron mennek ezek.

b4nm7gjvr

Most olcsó a TME -ből a száLlítás!!!  
http://www.tme.eu/hu/pages/News:hazhozszallitas-csak-5-ft_.html" TARGET=_fnew>ÉRDEMES ONNAN VÁLOGATNI A JELZETT IDŐPONTBAN!

000000000

Szerintem, eléggé beugratós a dolog.
Napi 2000 csomag a szállításuk és abból EGY az 5 forint.!!
SZERINTEM sanos, kicsi az esély

ebalint

Van apró betűs rész is...  

A promóció a 2013.07.01 – 07.31 közötti időszakban az összes olyan megrendelésre vonatkozik, melyek összevont értéke (szállítási költség nélkül) meghaladja az 5000 Ft-ot (netto), GLS szállítási opció választásával (max. 30 kg-ig) és csak Magyarország területén belüli kiszállításokra.

000000000

Rendeltem a TME -ből bruttó 10700Ft értékű árút. Szállítási érték 5Ft lett.

b4nm7gjvr

Mondtam ugye! Okoskodókkal, kontrázókkal ne foglalkozzál!

lari

Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan tudnék beszerezni M5x140 és 160 csavarokat nagy mennyiségben? 5-6 ezer db kellene...ja és gyorsan :-)
Fej mindegy, hogy milyen, felülete barnított, vagy valamilyen bevonatolt kell legyen, hogy ne rozsdásodjon...

ANTAL GÁBOR

Közepes bonyolultságú ( néhány Dil Ic ) egyoldalas furatszerelt nyák tervezéséhez ( a rajzot küldöm) keresnék kollégákat .  Az eddigi segítségem elment egy másik városba egy multihoz dolgozni és most már nem vállal ilyen munkát . A komplett szolgáltatás is érdekelne ( tervből konkrét nyák ) de arra van már itt ismeretségem ( aki fotóz ) . Mivel nagyrészt egy egy darabról van szó a marás is szóba
jöhet  . Természetesen fizetnék.....

ggdr57dg

Írok levelet, de válaszoltam a múltkori kérdésedre is. Nem kaptad meg?

bundyland

Sziasztok!

Nem tudjátok enkóder kábelt hol lehet beszerezni, első körben Budapesten.
5x2x1 vagy 6x2x1 0.25 v. 0.14mm2 érdekelne.

adamant

Próbáld meg a ZLT nekem mindig mindent betudtak eddig szerválni és gyorsak is  

bundyland