Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

Köszönöm!
Maga az anya kinézetével van problémám, olyan, mint egy félig megmunkált anya, avagy mint egy anya+alátét kombinációja. Ilyent sem találok sehol sem :( Erre még rádobódik egy szép darab inch-es menet. Imádom [#gonosz3]

me3ua0a6

4um5b65d

És akkor az 5,5 az minek a mérete ?
Az 5,8-nál már nem lehet UNC 12-es menet, de egy nagyon alágyártott UNC 1/4 még lehet, bár nem tűnik a képről olyan rossznak az orsó menete.
A pontos menetemelkedés mindenképp kellene.  
Az 1/4-nek 20 menet van 1 collban, azaz 1,27mm.
Menetfésűd nincs ?

me3ua0a6

Sajna nincs, az 5,5-öt csak gyorsba saccoltam, de nem is a menet a lényeg számomra :(
Maga az anya alakja számít, mivel nem hozzáférhető, így maga az anya helye fogja meg az egész csavar-anya együttest :(

4um5b65d

Nyilván kereskedelmi forgalomban nincs ez a fajta anya, mert úgy fest, hogy a gyártó is forgácsolással állította elő.
Ezt te is megteheted.  
Mondjuk nem egy gazdaságosan előállítható dolog 2db esetén. Kitéped a hajad, ha az árát egy sajtolt keráru anyához viszonyítod.

000000000

Sziasztok!

Valaki el tudná-e készíteni nekem http://kabalababa.uw.hu/pic.zip" TARGET=_fnew>ezt az öntősablont, ha igen, mennyiért? Egy darabról lenne szó, és alumíniumból kellene, de viszont anyagom nincs hozzá. Eddig még csak ebben a programban van megtervezve.

Előre is köszönöm!

D.Laci

legalább egy méretet adj meg hogy lehesen viszonyitani, vagy a 3D-s modelt....

000000000

2db 100mm x 100mm x 30mm-es anyagméretből indultam ki a programban. SolidWorks-ben készült, és http://kabalababa.uw.hu/s.jpg" TARGET=_fnew>ilyen formátumokba tudom menteni.
És elnézést a hiányosságért.

000000000

Meg nem foglalkoztam még ilyen fajta, úgymond rendelés leadással, új ez még nekem. :)

besirkyjh

Szia  

Nyugi , majd belejössz ( ha akarsz ):)

000000000

Remélem is, hogy belejövök. :)

Itt vannak pdf-ként 1:1-es arányban. Persze kinyomtattam, és lemértem, hogy jó-e.

http://kabalababa.uw.hu/1.PDF" TARGET=_fnew>1, http://kabalababa.uw.hu/2.PDF" TARGET=_fnew>2

bvadkrcds

Sziasztok!

Tudja valaki az elértőségét #1447  ??? A hatvani talin árult a büfével szemben.

6ywv3872f

sziasztok

szeretnék porelszivást a marogéphez.
érdekelne elszivo berendezés.
tovbbá egy elszivo fej kialakitás a maroszár köré.
kb 150mm étmérőjü a motor ami alá szeretném betenni.

üdv
szabolcs

svejk

A fejkialakítást a PVC Y lefolyó idommal szokták hobby szinten igen kreatívan megoldani, esetleg az aljára még kerítenek egy karikát az un. ajtóseprő keféből.
Komoly elszívók igen húzósak, de a találkozókon Kajdy Gergő mindig szokott használtakat árulni baráti áron.

besirkyjh

Szia  

Na most vagy szerzek Neki egyet vagy cipelhetem Fehérvárrol Debrecenbe :)

Nekem van egy szinte uj félig ipari porszivom tartozékaival csak el ejtettem és kitört a kereke és a tartály is jukas igy DE !!! Ha levágom a tartályt és teszek oda müanyog zsákot akkor pont olyan lessz mint az elszivok ( zsákba gyüjti a trutyit ) csak egy fordulat szabályzo kell neki mert 1.2Kw-os és felkapja az ISEL asztalát .

Jo lehet vajon?
 [#nemtudom][#ravasz1]