Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia

Hátha segit .

www.novopatrs.hu

Alkatrészeknél keresd , ha nem boldogogulsz velük valoszinü tudok segiteni .Keress magánban .

000000000

találtam http://www.vatera.hu/telemecanique_stop_nyomogomb_172823070.html" TARGET=_fnew>ilyet a vaterán... 1200ért adja a stop gombot, és uj Telemechanique aka Schneider...

000000000

Na most hogy mindenkit elkeserítsek:
XBS vészgomb 40mm Bruttó 1035,-ft
XBS Sárga üres doboz Bruttó 968,-ft

svejk

A totál elkeseredés ellen valamelyest ellenszer, hogy azért az XBS, hogy úgy mondjam kicsit kívánnivalót hagy maga után a minőség terén, tehát nem egy "márkás" cucc.
Ettől függetlenül én is szoktam venni a termékeiket, csak kicsit elnézőnek kell lenni :)
Egyébként hol ennyi, mert a Mixvill-nél pl. 1325 Ft.

000000000

000000000

Ja látom... egyre gondoltunk, csak nem olvastam el mit írtál... Szerintem 1200 a Telemechanique-ra jó... föleg, hogy ez nem egy XBS [#nyes]

j3rx6bsjd

Tud valaki segíteni?
Olyan galvánüzemet keresek Pest környékén ahol tudnak ezüstözni.Vörösréz pákahegyeket kellene ezüstözni.

Rabb Ferenc

000000000

Az tény, hogy olcsó termékek, Én mondjuk használom Őket. Ugyanúgy Kínai termék mint bármi más csak erre a Mixvill saját márkanevét az XBS-t nyomják rá. Nekem nincs gondom vele, a vészgomb is normálisan működik, gondom még nem volt vele. És tényleg bruttó 1.035,-ft volt igaz nekem van kedvezményem is ezért nem is tudom, hogy mennyi az alapára.
Csak azért írtam ide mert feleslegesnek tartom a 3x 5x áron megvenni. Én legalább is nem adnék érte 3-5.000,-ft-ot ha 1.000,-ft-ért is megvehetem. Annyival nem jobbak azok sem.

000000000

svejk

Keresd Vargha Kálmán urat a http://www.warfor.hu/" TARGET=_fnew> Warfor  kft.-nél.  
A CNC talákozókra is rendszeresen jár.
Pesterzsébeten van.

9hntvxya5

A kanalas üzenete Lakatosnak : ORNA Kft. Szentendre, 06 26 500 285   Ni,Ag,Au,Sr,Rh

j3rx6bsjd

Köszi a válaszokat,közben kaptam infót,hogy nem is ezüstözni kell a páka végét,hanem valami komolyabb galvanizálás kell rá,ami több rétegből adódik össze,így marad Varga úr felkeresése,mert ha jól láttam akkor ő profi ebben a dologban.
Egy havernak esztergáltam szívességből pár darabot,de a natúr vörösréz nagyon hamar elég,így kéne rá valami "tartósítószer".

f35ezvjs

Tud e valaki beszerzési lehetőségeket léptető motorokra lehet külfökd is

svejk