Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

skwby94ub

Fiúk, nem hagyhatjátok ki, hogy ne macerálgassatok egy kicsit... És eddig még nem is mondtam, hogy 30 éves M1-es alapanyagból készülnek afőorsók...Kitaláljátok-e, hogy miért? És alaposan (több órán át) koptattam is. De miért, mikor nem látta senki se'?
Vajjon a pék miért vár a kelesztés után a kenyértésztával, miért nem dobja gyorsan a kemencébe?
Az asztalos képes a fát szétfürészelés után még 3-5 évig szellős pajtában szárítani... Mért nem csinálja meg hipp-hopp a nyers fából az ablakot, mikor úgy sokkal gyorsabban menne?
Megfejtés: "meret tászór melerüt a"
Értitek, ugye?
Jóska

skwby94ub

Szerintem jó úton jársz, amikor a konstrukciót a "profi" kategória követelményeinek megfelelően alakítod ki.
Ebbe az irányba kellene terelgetni a többi hobbysta kollégát is: profi gépen is lehet hobbyból CNC-zni...
Az eddig megépített gépeket tekinthetjük modelleknek is, melyek használata során igen sok hasznos információ csapódott le...
Ezeket kell most felhasználni, a profi gép építése során.
Ez a fejlesztés igen komoly dolog lehet, mert a különféle hobby gépépítők- ezek a csírák- alapozhatják meg az új magyar szerszámgépgyártást!

s7manbs8

Valami ilyesmi volt rajt előzőleg,csak az már nincs meg sajnos, ha ez olyan EPSON féle nyomtatóból való, az oldalán mi van ?

svejk

Attól félek itt tövis fog rózsa helyett teremni a kapcsolatunkban :(

skwby94ub

Mikor akarod szerelni? Hamarosan elkészül. Akarod hogy elsőként a tiédet köszörüljem meg?

svejk

Mivel talán enyém volt az első rendelés, ráadásul már ki is van fizetve, ezt minimum elvárnám.
Egyébként mivel nem szeretem a mellébeszélést, valószínű általam már nem lesz beépítve sehova, mert március óta már sokat fordult a világ.
Ezért keresek neki egy jó gazdát, de amíg nincs kész addig nem fog rá senki jelentkezni...

Csaby

Elektron!
Epson LQ-300 fejmozgató motorja. Típusa EM-221

urpwig5xe

Beszéltem velük, adnak akár 10cm-t is, csak ugyanúgy ki kell fizetni a 6 méter árát. [#bee1] Nem annyira jó üzlet. [#szomoru2] Más ötlet?

Devecz Miklós

A cég innen szokta beszerezni az anyagszukségletét. Úgy tudom rugalmasak.
http://www.perkor.hu/" TARGET=_fnew>Perkor

urpwig5xe

besirkyjh

Szia  

A "turiban " nics ?

Nálunk ( Debrecen ) van rozsdamentes de hogy ezek a méretek vannak-e azt nemtudom .

Merre laksz ?

Révész Richárd

Szia!
A 1/2"-os csövet és a zártszelvényt megtudom oldani de a 120-as U szelvény az rázós.
Hajlított vagy hengerelt kellene az "U" szelvényből?

000000000

Sziasztok,
Budapest-en vagy közelében lévö helyet keresnék, ahol adnak C45-öt, akár kisebb mennyiségben "centire" [#nyes]
Köszi elöre is...

000000000

Egy normális vastelepen levágnak akkorát, amekkorát kérsz. Felszámolnak vágási költséget.