Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Köszönöm a címet. Úgy látom nekik sincs olyan lapjuk a neten, ahol rendelni lehetne. Hátha valaki megy majd arra fele.

s7manbs8

Egy ékszíjtárcsa ad át hajtást egy másikra, kb. 0.01Nm nyomatékot kifejtve mondjuk, kis fordulaton, annyit kell neki elviselni. Olyan, mint pl. magnóban volt régebben a számlálót tekerő szíj, csak attól kicsit erősebb azért.

4um5b65d

Seal Ring kft.
Több telepük is van az országban.

s7manbs8

Köszönöm, lehet egyszerűbb ha bemegyek a boltba és ideadják a kezembe, mint itt-ott regisztrálni, meg megadni minden adatot, kicsit fárasztó ez a sok herce-hurca, meg titkolnak mindent, hogy mennyibe kerül valami.

Szalai György

Most, hogy már a katalógus is megvan, lát-e valaki fantáziát ezekben a profilokban?
Érdemes lehet-e érdeklődnöm a helyi lehetőségről, hogy hozzáférhető-e a maradék és milyen áron?
Vagy még gravír asztalnak is felejtős, kutyának sem kell, nem eléggé masszív, nem elég egyenes felület?

Szalai György

Árajánlat kérő E levelemre NEGYVEN PERC alatt érkezett meg a válaszuk. Szerintem Guiness rekordok lehetne!

1070461  2,64 kg/m  raktárról                1400 Ft + ÁFA/kg  méretre vágva
1037242  3,86 kg/m  1 hét száll hat       2100 Ft + ÁFA/kg  méretre vágva
 Nincs minimális rendelési mennyiség.

Tekintve hogy ez mennyire könnyű anyag, ( katalógusban a kg/fm) nem drága asztalanyag volna.

Egyújabbgépépítő

Szerintem a falvastagsággal van probléma. Lehet hogy könnyen berezonál, ki kellene próbálni.

besirkyjh

Szia  

" Forumtagok ftp könyvtára - Kulcsár Zoltán - alu gép 200x200 " itt megtalálod .

besirkyjh

Szia Gyuri  

Igen ahogy at István is jelezte valoszinü az anyag vastagságával lessz a probléma .A rögzitése a csapágyakhoz körülményes és a munkadarab rögzitéséhez kevés lehet a falvastagsága .

Inkább valami merevitönek vagy takaro lemeznek tudnám elképzelni .

y32xvkj9j

Helló!
Köszi megtaláltam és meg is néztem.
Valami ilyesmit gondotam én is.

besirkyjh

Örülök neki .

Szerezd meg az alapméretü 10mm-es lemezt és a többit boltban megtudod venni .KB : 2 - 2.3m kell majd a tetejére és ezt vágod fel az asztal hossza szerint .Utánna mehet a maroshoz és lehet furkálni .Lehet furkálni alulrol is és akkor nemlátszik a csavar feje fentröl .

000000000

Nincs valakinek hőálló kenőzsírja kb 2kg-os kiszerelésben??  

2nbj3n5m

Urak a szombati talira viszek gravírtű köszörűt,
a helyszinen vállalok élezést.
Felezést nem !!!
Janko

y32xvkj9j

megint megnéztem a gépedet és gondolkodtam azon amit írtál. Erre mondják hogy "több szem többet lát" Tovább gondoltam: veszek 10-es lemezt
alapnak. Arra Lv.10 40-es és 50-es széles anyagot, egymásra rakom és csavar még marni sem kel.
KÖSZI!!  

besirkyjh

Szia  

Akkor ha igy csinálog felesleges 10mm-es anyagbol , csinálg 5mm-es böl és rá méegy 5mm-es
Igy összesen 20mm vastag lessz az aszalod .
Ha jol megnézted a fotokat akkor látszik rajta hogy 4db-bol van összerakva ( 4db 4mm-es alu) ez volt az elsö ilyen asztal .Azota annyi változott hogy 2db 10-es böl van és alámarva .