Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Ok .

Hérfön , legkésöbb kedden postázom .
Nehogy már miattam ne haladj az eggyik projekteddel :)

Azt tudod hogy jössz egy sörrel Hatvanban?!
[#nevetes1]

000000000

Rendben, akkor gyűjtögetek, szétnézek, és amint egy jó csomagra való összegyűlik jelentkezek! Próbálok gyors lenni! - Anyagiak kizárva - !

4um5b65d

43pbwjg8s

sörrel meg a kis 24V os motorokkal a fénymásolóból.
De erre már nem is emléxel ahogy látom. :)
Akkor: MEGLEPETÉÉÉÉÉS! :)

besirkyjh

Mint a kis elefánt , sosem felejt .

Csak azt felejtettem el hogy a másik DC motorbol hogy hullot a mágnes a kezembe .
Az a verzio most haldoklik mig nemszerzek egy másik DYNAMO 30V-ost meg hozzá mágnest mert hogy ragasztás után az ÖKÖR ( én) feszgeti a mágnest.
Ezeknek a motoroknak ez a széria bajuk hogy lehullik a mágnes a palástrol de javithato lenne könnyen ha .....
[#fejvakaras]

43pbwjg8s

NE hülyéskedj már!
ez rohadtul kellemetlen.
Én amióta megvettem Istvántól, még soha nem használtam és rendben finoman kezelve tároltam. :(
Valahogy megpróbállak majd kárpótolni!
De szólhattál volna!!

iezx50gsm

Kulcsár Zoltán küldj egy képet a motorról ha van hozzá mágnesem küldök neked.Ezeknél a motoroknál biza nem ritka eset a mágnes eső...[#circling]

besirkyjh

Még mielött bajban éreznéd magad .
Nagyon jol tudtam hogy ilyenek ezek a motorok de egy probát feltétlen megér ,a ragasztás minösége ellenére is egy elég komoly konstrukcionak néz ki .Megoldom ne aggodj és nem kell kárpotolnod semmit ( tudtam hogy ilyen lessz ,ha nem most akkor késöbb).

Misi: nézek egy fotot valahol és linkelem .Biztos ami biztos lemérem a rádiuszát és a hosszát is mert hogy 4db van benne ( ezt kevertem össze .
Köszönöm

besirkyjh

Itt lenne a motor .
A felsö az .

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/Alkalmaz%e1s%20vegyes/3%20servo2%20kicsi.jpg" border=0>

Csinálok még fotokat rola ha kell.

iezx50gsm

Küldj egy címet jövő hét közepén küldök 4 db mágnest a felső motorhoz, ha elég annyi.

besirkyjh

Szia Misi  

Ez tul egyszerü volt .
A többit magánban .
A forumrol tudok küldeni emailt Neked .

Nagyon köszönöm .
[#eljen][#worship]

43pbwjg8s

De szépen rendbetetted! Fel sem ismerem! :)
Tudsz valamit!

Ftomi

Üdvözlet mindenkinek!

18mm-es ezüstacél rúdra lenne szükségem 4x1m-re.  
Hol lenne érdemes próbálkoznom ahol esetleg postázták is. Egy céget kérdeztem náluk 900Ft/kg Ez reális ár?
Köszönöm!

gsbwxanch

Ez engem is érdekel...jó lenne kibeszélni! :-)

4um5b65d

Feltételezem, hogy csúszóvezetéknek szánod, de az ezüstacélt mikor kézhez kapod az csak natúr állapotában van. Ahhoz, hogy kopásálló legyen hőkezelni kell. Akkor meg oda a relatív egyenesség. Utána köszörülni kellene , de így együtt már drágábban fogsz megállni, mint ha gyári lineáris vezetéket vennél.