Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

y32xvkj9j

Sziasztok!
Asztalnak való széles alu profilt hol lehet beszerezni?
Köszi üdv!

besirkyjh

Szia  

Probáld az ISEL-t vagy a Klavio-nál .

Jo sok pénzed lehet :)

skwby94ub

Svejk! Jól haladok a főorsókkal!  
Holnap viszem a hőkezelőbe nemesítésre.
Köszi az SK-30 kúpot, nélkülözhetetlen volt!

y32xvkj9j

Köszi!
Ha esetleg tudsz valami olcsó megoldást, az jól jöne!! (méret: 600x300)
Üdv!

y32xvkj9j

Igazad volt!
Megkérdeztem az ISEL-nél 42e lenne
Hát nem kevés!

Szalai György

Egyszeri beszerzés kéne, vagy többszöri rendszeres, megbízható?
Csak nútos felület megfelelő, vagy esetleg sima is?
Gravírozol rajta, vagy marsz is?

Én találtam magamnak tavaly egy forrást, de megszűnt. Kisteherautók platójának lehajtható oldalát készítik spec. üreges alumínium eloxált szelvényekből. Képződik hulladék.
Szerintem gravírozó asztalnak vagy nyákmarónak, (mikor ragasztással rögzítik a munkadarabot) épp eléggé merev.

besirkyjh

Szia  

Sajnos ilyenek az árak .
Csak ötleteim vannak , épiteni kell ilyen méretü asztalt .Alapnak 10mm vastag tábla ( valoszinü itt a forumon is van ) és rá 10x40-es alu hasáb és hosszában két süllyesztés ami 6mm széles és 4 - 5mm mély utánna csavarozod .Ha ügyesen vásárolsz akkor 5 max6000ft-bol kijön egy ilyenméretü asztal .A mappámban találsz "alugép" képeket egy kissebb változatrol .
[#integet2]

besirkyjh

Szia Gyuri

Tudsz valami képeket rola ? Esetleg árak ( mérettel )?

Szalai György

Egyszer már megtaláltam a katalógust ezekről a profilokról, holnap megkeresem.
Árat nem tudok, utána kell érdeklődnöm, hogy adnak-e el hulladékot, de egyszer kétszer talán.
Mennem kell, kezdődik a meló, a többit holnap.

Szalai György

Meg nem találom még egyszer, ha nem mentem el a linkjét. Néha akkor sem, mert idővel változik.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Szalai_Gyorgy/aluminium1.jpg" TARGET=_fnew>Maradt a fényképezés.
Direkt hagytam nagyra a képet, hogy lehessen látni a kapcsolódást is. 60-80cm körüli leeső darabokat találtam ezekből, de biztosan a megrendeléseiktől függ, hogy mikor milyen profilból van mekkora darab.

Egyújabbgépépítő

Ezeket a profilokat az AMARI-nál lehet kapni.  
Nem tudom mekkora a legkisseb darab amit levágnak.

y32xvkj9j

Köszi a segítséget!
Csak 1 db kellene és marni is szeretnék majd rajta. Lehet hogy 20-as alu lemezből alcsóbb lenne. A T-nutokat meg belemarni amikor kész a gép. Még semmi sem késő.

y32xvkj9j

Helló mindenkinek!
Hogy tudom megnézni azt a mappáz?
Na most megyek melózni.
sziasztok!

s7manbs8

Tudnátok segíteni, egy szíj féleség beszerzési helyében, a szíj egy rugalmas, hajlékony gumiszíj, kör profillal, keresztmetszeti átmérője 2.5mm, a szíj mérete pedig, belső átmérőben mérve kiterítve kör alakra 90mm. Fekete színű. Milyen néven lehet ilyet találni, egyáltalán milyen címszó alatt keressem.