Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

geforg

Tisztelt uraim szeretnék segítséget kérni hol lehet beszerezni smd alkatrészeket? konkrétan ic kre lenne szükségem kb 50 db kellenne.

Rabb Ferenc

4um5b65d

A mozzilának ez egy védelmi funkciója. Lehet hogy most nincs a hubayen semmi gond, de ha lesz vagy  ha máshol belefutsz egybe akkor jól jön ha be van kapcsolva.
Én azóta nem is rakok fel semmit....

keri

http://www.fervill.hu/" TARGET=_fnew>Itt szoktam venni, igaz ez autós de van minden neki.

geforg

kedves elektron sajnos nem egy ic rőlvan szó kb 70 db és szinte mind másfajta van egy listám tipussal,tokozással,láb kiosztással ha tudsz segíteni átküldhetem.

s7manbs8

Csak érdeklődtem, hátha más is jobban tud segíteni, ha megmondod mi kellene, nekem nem nagyon vannak.

Rabb Ferenc

Hetven különböző típusú IC? Mit akarsz csinálni múzeumot? [#nyes] A javasolt három helyen szinte biztosan van, még a készletet is láthatod a weblapjukon. De ha PIC is kell, akkor még nézz be a http://www.chipcad.hu/" TARGET=_fnew>CHIPCAD-hez.

Rabb Ferenc

Nézd meg a http://www.carbosint.hu/index.php" TARGET=_fnew>CARBOSINT mintaboltját. De ne a Vígszinház, hanem inkább a Népszínház utcában [#nevetes1]

bvadkrcds

bvadkrcds

Megvan a zsákmány. [#finom] Egy picit nagyobb és szélesebb, de azért jó lesz egy kis reszelgetés után.  

geforg

Kedves Ferenc köszönöm a segítséget  megpróbálom hátha belehet szerezni őket egy helyen és nem múzeumot készítek csak egy veterán korú cnc vezérlőbe próbálunk életet verni.

besirkyjh

Szia  

Lehet hogy jobban jársz ha itt kérsz segitséget hozzá mert sokmindenkinek sok minden van elfekvöben .Esetleg a vezérlö vagy a géptipus sokat segitene .

[#integet2]

geforg

Én is gondoltam már rá de nem mertem megkérdezni mert elégritka vezérlő simens sinumerik 810 T tipusú és ebböl a fajtábol 3 verzió készült és nem kompatibilisak egymással úgy hogy nem egyszerü a feladat de amenyiben bárki tudna segíteni nagyon hálás lennék mert a gépnek már dolgoznia kéne minél elöbb.Tehát keresek simens sinumerik 810 t vezérlőt megvételre Tisztelettel:Bozsoki Zsolt