Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

nv5firipz

Köszi. Ez bejáratott hely, vagy csak a gugli adta?

nv5firipz

Ftomi

Nekem is siklócsapágyak lennének rajta, túlzott igénybevételnek nem lenne kitéve mert egy habvágó gép vezetékeiként szolgálnának.  
Köszönöm az IGUS-t. Ezt céget kerestem, itt a fórumon ajánlotta őket valaki aztán sehogy nem sikerült megtalálnom.

000000000

A golyós vezető sokkal könnyebben szalad, mint a siklócsapágyas!

ANTAL GÁBOR

Budapesti Lomexbarát fórumtársat keresek aki jön Debrecenbe.
Szeretnék néhány filléres dolgot a Lomexből

svejk

Szerintem írd ide a listát, hátha van a fiók mélyén valakinek.

svejk

Egyébként ez a postadíj érdekes dolog..
(mondjuk a Lomex és az SOS nem jó példa mert ők ketten tényleg drágán (2000 Ft) postáznak)
A többi helyen 900-1400 Ft.
Én magam is mindig próbálok szervezkedni okoskodni, de tuti mindig kimarad 1-2 tétel amit vagy máshonnan , vagy még egyszer kell rendelni, hozatni.
Nekem Budapest és Szeged is 90-90 km-re van. Autóval menni nem éri meg, ha vonattal megyek az nekem ingyen van de 2-4 busz vagy metrójegy már vetekszik a posta árával és minimum fél nap kiesés.
Ha valaki pesti az FDH ingyen kiviszi, de ott meg az árak nem mindig jók.
Ha elmegy a Lomexbe Pesten is lehet 1 órát autózni, a kórház mellett 150Ft-ot fizetni parkolóért, mert különben fél óráig keringőzni kénytelen ingyenes helyért.
Talán ha van bérlete a tömegközlekedésre, és ideje kivárni a sokszor fél órás sort a Lomexben, akkor lehet róla szó.

svejk

Visszaolvasva az irományom lehet rossz szándékúan hangzik.
Természetesen a szívesség az más kérdés, ott nincsenek határok. Mi is a haverommal mindig szólunk egymásnak ha megyünk ilyen helyre, vagy rendelünk. De persze akkor épp nem jut eszébe semmi az embernek csak másnap :(

ANTAL GÁBOR

1200 V os 1-3 (8) amperes gyors dióda kellene. Van nekik de a típust később pontosítom (RHP...)

svejk

Ebben a tartományban alig van gyors dióda :(
5TUZ47 van itthon 2 db.
1500V 5A 600ns szigetelt TO220-tokban

Rabb Ferenc

RHRP8120 1200V 8A <55ns  kb 200 Ft. Ha erre gondolsz, pénteken jó eséllyel megyek feléjük. Mondj egy darabszámot. Üdv! http://www.lomex.hu/pdf/rhrp8120.pdf" TARGET=_fnew>ADATLAP

ANTAL GÁBOR

igen Feri ! ha mennél hozhatnál két darabot  Jössz Debrecenbe? Hívhatlak Skype -on?

jv7pu3a5p

Szia Gábor!

Én pénteken 99.99% hogy megyek Lomexbe.  
Ha netán Feri nem menne írj nekem csütörtök estig emilben típusszámot és darabszámot.  
Debrecenben pedig talizunk. :)

ANTAL GÁBOR

Kösz .Pont Ferivel beszéltünk skype n amikor írhattad.  Majd holnap rákérdezek ,remélem ő is olvassa.

Rabb Ferenc

Szia Zoli! Köszi a "besegítést" de biztosan megyek én is. Ha valami tragi mégis közbejönne, időben kereslek.
Üdv (frabb)