Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

bicme92us

Arany János

Nagyon köszönöm!
Hálám örökké üldözni fog!!!

Devecz Miklós

Az osztrák Blecha céggel volt már valakinek dolga?
Milyen feltételekkel lehet tőlük alu profilt vásárolni?
Ár, mennyiség.

4um5b65d

Vajon hol lehet beszerezni ilyesféle szerszám csomagoló alkalmatosságokat ?

000000000

Szia! Én tudnék küldeni használtakat, de még jó állapotban lévőket, ha érdekel! [#integet2]

9npx2xk89

Valaki keresett itt tb6560-ast. Én vettem egy 3 tengelyes motorvezérlőt, abban ezek voltak, nagyon jó.
csak a vezérlők itthoni ára 7000Ft körül van, és akkor a nyákot meg az optókat, meg a rengeteg alkatrészt nem is számoltam. Adtak hozzá párhuzamos kábelt, egy cd-t mach3-al, leírást hogy kell mach3 alá bekonfigurálni, szóval komplett szett, csak a motorok kellenek rá és kész a hajtás.
http://www.vatera.hu/12_36v_3a_3_axis_cnc_stepper_motor_vezerlo_tb6560_165067497.html" TARGET=_fnew>Stepper driver

43pbwjg8s

Srcácok!
Nincs valakinek egy 90 fokos nyákba forrasztható Centrinocs 36 ajzata?
Itt a bolban nincs, és ha lerendelem a posta miatt méregdrága lesz.
Természetesen kifizetem postástól, de azért még igy is olcsóbb lesz.

Előre is köszönöm!

besirkyjh

Szia Peti  

A H2 féle jó lessz?
Pont tegnap jöttmeg nekem is és mint mindig ebböl is van plusszban ,Ha jo bontott is abbol küldhetek 2-3db is.

[#email]

43pbwjg8s

Szia Zoli!
Biza egyről beszélünk! :)
Megköszönöm!
1 max a bénaságomtól félő 2 db bőven elegendő.
Sajnos Debrecen kiesett nekem. Majd valahogy megoldjuk. Hatvan?

Azt sajnálom, hog yolyan pronterkábelt már nem lehet venni ami mind a két oldalán IBM 25-ös.
Már csak azért is, mert ilyenhez van olyan panelem amin sorkacsokravannak vezetve a lábak.

Tudom, hog ylehetne készíteni, de nem igazán van időm sem, tehetségem sem, hogy hozzákezdjek. :(

s7manbs8

bicme92us

Kábelt pedig én adok Neked, ha elfogadod, viszek Debrecenbe, és valahogy eljut Hozzád.

4um5b65d

Mekkora mennyiséged van belőlük és mennyi lenne forintálisan ?

000000000

20-30.db különféle formát, méretet összetudok gyűjteni, kicsit, nagyot. Ha megírod, hogy milyen típusokra lenne szükséged, akkor azokra sasolok rá. Nem pénzkeresési szándékkal írtam a válaszom, esetleg a postaköltséget átvállalod majd!

000000000

Bocs! A #1116 - os hozzászólást Laslie-nek szántam! Nem nyomtam meg a válasz gombot, bocsi!

4um5b65d

A méretekre nem tudok igazából mit mondani,mert az M1-es menetfúrótól a 100-as dugós kaliberig mindenféle méret érdekel. Rengeteg cuccom van amit jó lenne bedobozolnom, mert "hegyén hátán" vannak. A postaköltség a minimum, de annál azért többet is megérnének nekem. Köszönöm előre is ha tudsz összeszedni belőlük.