Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Szerencsére a kutyaütők vannak kissebbségben. Ez az én tapasztalatom is.

jv7pu3a5p

Tosának a Mechanikai ötletek topikból:

Üregkamrás polikarbonátnak hívják. VAgy ezer féle van belőle. Ez maradék nagybratyómnak egy tetőből, de hogy hol vette már nem emlékszem. Ha beírod googliba a nevét lesz találat bőven.  

x4rhew5r3

Az utóbbi időben többen kerestek ALU-t forgalmazó céget.  
A következő cég telefonon vagy emilben fogad megrendelést és postai utánvéttel küldi a leszabott anyagot. A megadott méretnél megmunkálási ráhagyással nagyobbra szabja le darabokat.

ALBALU Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
8141 Sárpentele
Széchenyi Zsigmond u. 15.
Telefon: (22) 44 69 20
Tel/Fax: (22) 24 50 27

000000000

Csak azért oda írtam, mert a kezdésekor, picit próbáltam hejre rakni. Ezzel is jelezve, nem ellene irányult a hejrerakás.

000000000

Keresek Hatvan, vagy Budapest és környéki, eloxálót, aki bronz, és fekete színben eloxál.
Ürülnék ha tapasztalat is lenne vele.
Amit találtam, azt írja vigyem el, majd megmondja mennyit fizetek.  
Nagy hibám, szeretném előrre tudni az árat.  

4um5b65d

Ötvös kell neked, de én úgy tudom az nem eloxálás. Valami löttyel kezelik , legalább is vörösréznél működik a dolog.

000000000

sajnos a tot zoltán urrol ilyen szépek nem mondhatok el!

000000000

000000000

Miért nem??
Nekem most küldött alut és meg vagyok vele elégedve.

000000000

irtam neki egy emailt,persze nem tudhattam hogy nem jo az általa megadottt cim,és meg szoktam itt az uraktol,ha valakihez kérdésem van,pár orán belűl választ kapok!ugyan itt már több mint 24 ora telt már el,és furcsálottam kicsit ezt a hozzá állást,mert ha én elérhetöségben emailt adok meg,akkor igyekszenm hibátlant megadni!amugy nem csak én nem kaptam reagálást az emailre!spongyát rá,majd veszek mástol!

000000000

Az általam megadott email MINDIG jó és PONTOS volt
Csak leírtam hogy nem a tudatlanságomból adódik az N betű hiánya, hanem a kapkodásom, vagy fáradságom miatt.
Szerintem Rajtad kívül mindenkinek sikerült emailt küldeni. Válaszolni a lehető legrövidebb idő alatt szoktam. Én reggel 5orakor elmegyek otthonról, és csak 17-18 óra körül érek haza.
Utána válaszolok,küldőzgetek,csomagolok,szálítok.....
De Én ezt vállaltam, és csinálom. (Nem panaszkodom) Szerintem Te ütötted rosszul a email cimem.
De spongyát rá