Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

Nagyon rendes Tőled, psychobilly kolléga áruja közelebb van, először Nála próbálok üzletelni.

fs9s63xkf

Csak neked csak most, ha eljössz érte akkor ingyen van, vagy szállítási költség :)
A cím: 1046 Bp. Kiss Ernő utca 3. 313/B Klavio Kft.

s5f8tmfv3

Nagyon köszönöm!
Kb. 200km, inkább kifizetem a postát :) Küldtem üzenetet. Jó a mail cím az adatlapodon?

000000000

BUÉK!
Szeretnék a silverline Hi-spec 1/2" kézi felsőmarógépemhez (amit a segítségetekkel tanulok használni) szorítócsavart, (vagy tokmánycsavar) szóval amivel a marófejet befogom. Esetleg marófejeket is
Előre is köszönöm

000000000

Még mindig keresek PET-G (vagy hasonló) 0.8-1mm-es táblát Miskolc (környékén)! Nem tud valaki ötletet adni?
A Ferroglobus tábla ára+10000 Ft (+áfa) felárért hajlandó hozni (mert nettó 30000 Ft alatt lenne a vásárlásom)! Az aranyár.....[#szomoru1]

000000000

Macsó KFT a zenepalotával "szemben" a villamossági üzlettől 3-4 épülettel a sétáló utca felé?
(dekoros bolt)

000000000

Felhívtam, nincs nekik és nem tud olyat aki ilyesmivel foglakozik. :(

Rabb Ferenc

Nem teljesen Miskolc környékiek, de nekik van. http://www.aplast.hu/akt_arlista/pet.pdf" TARGET=_fnew>APLAST KFT. Bár ők is 1-2 tonnákat emlegetnek. Próbálj meg inkább megkörnyékezni egy vákuumformázót, mert azok tényleg tonnákat vesznek, és néhány táblát biztosan adnak egy üveg tavalyról megmaradt pezsgőért

besirkyjh

Szia István  

Az az anyag jo amit a butorokra vácum foliáznak ?

Van akezemben egy szinpaletta és olyan 0.4-és 0.8mm között van a vastagságuk .

Lehet tudok szerezni kissebb darabokat , van egy ismerösöm Ök ezzel dolgoznak .

[#nemtudom]

000000000

Szia!

Nem tudom. Azt az anyagot nem ismerem! Nekem 0.8-1mm között kellene, mert azért tartásának is lennie kéne.
A bútoroknál ezt mire használják?

4um5b65d

István, próbáld meg PVC-ből. Nálunk a dekorosoknál van 0,5-ös átlátszóban és vastagabbak pedig fehérben.  
AKA-Dekor a nevük. Itt a telefonszámuk:  (72)78-69-30. Beszéld le velük ha darabolni kell esetleg, aztán a pécsi Gyalogkakukk futárszolgálat elviszi neked 1500Ft-ért. Vagy ha kisebb darabok akkor feladom neked postán.
Egyáltalán mekkora mennyiség kellene ?

000000000

A PVC is jó vákuumformálásra? Nekem kb. 300×400 mm-es táblák lennének megfelelőek (5-6db).
Megkeresem őket is. Köszi!

4um5b65d

Ez egy bankkártya méretű téglalapból lett vákuumozva. 0,5-ös PVC.
Ha van esetleg régi Westel-es telefon feltöltő kártyád azon kipróbálhatod az anyagot. Az olyan 0,8-1 mm vastag kb.

http://kephost.com/images/69000_1451.jpg" border=0>

000000000