Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

Szia István! Ciklopentánt azt tudok adni, azt hiszem van 1mm-es. Egyik oldal fényes PS-el bevonva a másik Ps "korona" kezeléssel. Kifejezetten vákuumszívásra van fejlesztve, de csak FEHÉR-ben van.     Üdv: csiki

000000000

Szia!
Kicsit héber.. [#vigyor3]
Kereslek magánba! Köszi!

besirkyjh

Szia  

Ezeket az uj ajtofrontokat burkolák vele .
Tudod az amit elöbb CNC-vel diszitenek és utánna foliázzák .

Átlátszo nincs és 1mm-es csak rendelésre van ( USA ) .
[#integet2]

gsbwxanch

Üdv mindenkinek!

Milyen patronokat használtok?
16-os, 20-as?

Álltalában 16-os?

Köszi!

43pbwjg8s

Ha még mindig azokból indulsz ki amit az elején mutattál (nyomtatók) akkor neked még a 16-os is nagy lesz!
Persze szerintem.

Megvan a főorsód?

gsbwxanch

Kicsit már tovább léptem...a nyomtató motor projekt már nem jó. Túl kicsik lennének...

Kicsit nagyobb gép lesz, elméletileg.

És így?

43pbwjg8s

MIt akarsz megmunkálni, milyen erős orsód lesz.... Sok kérdés lehet.
Én nem vagyok releváns, de nekem pl a Teknomotorhoz 16 os van.
A kicsi orsó amit Vboditól kaptam 11-es.
Mind a kettőbe belemegy még a D6-os maró. Sőt az ER11-es készletben D7 is van nálam. De ha tudod a maróátmérőt amit max használni akarsz akkor egy forgalmazónál megnézed milyen az amibe még belemegy és azt választod.

43pbwjg8s

A másik ami szerintem érdekes a főorsó kivitele mármint amit tervezel használni. Ugye egy vékonkának a végére nem szép dolog egy nagy partonbefogót tenni.

s5f8tmfv3

zyg3siamw

Segítséget szeretnék kérni főorsó átalakításban.
Adott egy kis 3D Roland gravírozógép aminek a főorsóját szeretném átalakítani,hogy ne csak a gyári szerszámokat tudjam belefogni.Vagyis egy szerszámbefogó patront szeretnék az egyik végére.A patron már megvan(Caporali:ERC8-4004E típus).http://kep.ivpicture.hu/278035.N.jpg" TARGET=_fnew>adatlap.Itt vannak a képek a főorsóról és a patronról http://kep.ivpicture.hu/278037.N.jpg" TARGET=_fnew>orsó.A lényeg,hogy egy szakít keressek aki meg tudná nekem ezt csinálni vagy ha tudd valaki egy megbízható céget.Természetesen precíziós munkáról van szó.A képen feltüntettet 10mm végére kell vágni egy M10x0,75 menetet,meg fel kell köszörülni-csiszolni a patron számára egy 8 fokos kúpot.  

e3h0cv4ph

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Ki tudná vállalni (és mennyiért) a képen látható lemezek kivágását, kimarását. Az elkészítés technológiáját nem tudnám pontosan meghatározni, mert a lemez elég vékony és elég szűk is (felfogatási problémák léphetnek fel). Én első körben a lézeres kivágásra tippeltem (bár ezzel kevesebben rendelkeznek) de annál a vékony lemez megmunkálásánál adódó deformációk nem jelentkeznek és a felfogatás sem akkora probléma. A lemez 0,5 mm -es rugóacél lenne, a méretek pedig: 75mm x 10mm (a képen a leghoszabbik) 15 darab, 60mm x 10mm 40 darab, és 40mm x 10mm 15 darab. A formája meg van rajzolva vektoros formátumban (corel) de szükség esetén G-kódot is tudok adni. Nincs túl nagy anyagigénye, de az anyagot is a készítőnek kellene biztosítania. Egyébként egy hangszerbe kellene (zengetőnek). Határidő nem kritikus, több hét is lehet.
Ha valaki vállalná, kérem privátba válaszoljon, ha esetleg tudtok olyan céget aki lézervágással foglalkozik annak az elérhetősége is érdekelne.
Köszönettel : Tatai Tamás
http://kepfeltoltes.hu/100115/rugok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Miskolcon hol lehet venni 10mm-es plexi rudat? kb 1m-es darabbra lenne szükségem.

Jozs

Sziasztok !

Keresnék ilyen bilincset cnc szánszerkezethez. Vagy valami hasonlót :-)

http://kepfeltoltes.hu/100201/bilincs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Jozs

Szalai György

Adok, Veszek, Cserélek © Danibá #12065-re.

Nem nagyon van példa itt a fórumon a hobbypartnerek (direkt nem írok üzletit) fényezésére, de ha Danibá megtette (ráadásul az adok-veszekben) akkor veszem a fáradtságot és a másik fél kérésére én is leírom jó tapasztalataimat. Nálam kiérdemelte.

Magam is vásároltam Erdelyi72-től  több dolgot és csupa jó tapasztalatom van. A megbeszélés szakaszban gyorsan zajlottak az események, leveleimre hamar válaszolt, mindég küldte a kért fényképet, információt. Megegyezés után nem változtatott az álláspontján, hamar postázott, az jött amire számítottam. (Vagy jobb.) Árak dolgában kompromisszum készséget mutatott, egyezségre törekedett, nem extraprofitra.

Persze a korrektség okán most fel kéne sorolnom a többieket is. Hosszú lenne a sor. A jó tapasztalat az általános, ezért a megbízható partnerekről nem emlékezik meg az ember, de nagybetűvel írja a nevüket a képzeletbeli jegyzőkönyvbe. ERDELYI 72