Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Gyerekek, nem tudjátok véletlenül, hogy az ilyen olcsóbb fióksínek mennyire működnek jól ha relatíve távol vannak egymástól a párok.  
Gondolok itt a befeszülésre.
Egy 80x30cm-es bútorlap 30cm-es oldalásra szeretnék feltenni síneket.

Illetve ha valaki ismeri a sínek "legolcsóbb" beszerzési forrását akkor kérném ne tartsa magában.
Köszi. :)

4um5b65d

Ja ami lemaradt... természetesen nem cnc-hez lenne, hanem ténylegesen fíók mozgatásra.

000000000

Szia Laslie  

Nézd meg a Dr Sándor utába 999-be azt hiszem ott egész olcsón van. De majd még a fatert megkérdezem hol szokott venni.

4um5b65d

Már itt Pécsett gondolod a 999-ben ?
Az nem a Hungária úton van ?

000000000

4um5b65d

Kérdezd majd meg az öregedet, hogy mit tud az árakról, bár ahogy lenni szokott pesti beszerzésben szerintem olcsóbb lesz az.
A múltkor lemaradtam egy tételről. Valami kiárusítás volt 90 Ft-ért páranként.
Bár a legjobban az érdekelne, hogy használható e ilyen fesztávolságnál normálisan, mert lehet hogy elbukik a tervem emiatt. Talán le kell mennem 60 cm szélességre, aztán még az sem biztos hogy jól muzsikál.

000000000

OK Holnap megkérdezem ha elfelejteném küldj egy e-mailt!

nffab2gnr

4um5b65d

Azt még nem tudom, de biztos hogy 100 páron felül lesz.
Egyelőre a méretet sem tudom biztosra, csak most kezdek el gondolkodni azon, hogy miképp tudnám nagyobb rendbe vágni a szerszámaimat, mert már az agyamra megy hogy "ömlesztve" van egy rakás késem meg menetfúróm és semmit nem találok meg.
Mennyid van fölösbe és milyen méretűek ?

svejk

1250x450 mm-es lapon van a billentyűm, meg egy kis kupleráj..
Ha 1/4 és 3/4 közt fogva húzom-tolom akkor műxik.
pedig ez csak ideiglenesen, hevenyészve van iderakva 3 éve :)

4um5b65d

Szóval akkor Te is úgy vagy, hogy minél több felületed van pakolni, annál nagyobb rumlit hagysz....
A zsenikre jellemző mentalitás.
Akkor megpróbálkozom a 800x300-as rendszerrel..
Köszi az infót, biztató a dolog... [#wave]

svejk

Egyébként a jelszó: csercsics
a 45cm-es fehér 450 Ft/pár körül van..
Ugye görgősről beszélünk és nem golyósról?

4um5b65d

Görgős kell majd, de csak az ára miatt.
450-ért elég drágán vetted. 200 alatt láttam már több helyen, de amit most találtam http://www.vasalat.com/index.php?page=shop.browse&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1" TARGET=_fnew>EZ meg egészen elképesztő. Hogy a fenébe tudják ennyiért adni ?

svejk

Nyilván hülyeséget írtam...a 90 Ft tényleg nem semmi.

j3rx6bsjd

Bas..us mifelénk a festő hozzá se nyúl ennyiért és akkor még hol van a termék előállítás+az alapanyag.