Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Ftomi

Értem akkor valószínű hiányos a tudásom én azt gondoltam hogy be lehet olyan rudakat szerezni mint pl: a nyomtatók vezetékei. Vagy azok is hasonló eljárással készülnek mint az általad leírt ezüst acélok?

000000000

Természetesen lehet vásárolni köszörült, kéregedzett köracélokat lin. vezetéknek pl a Nagykőrösi út végén lévő Hydropress Kft-nél, mindenféle méretben és elérhető árban.

nv5firipz

Érdeklődnék, hogy ti hol szoktátok venni a fogasszíjjat és a hozzávaló kerekeket? Valami olcsó megoldás kellene.

D.Laci

Ftomi

Köszönöm a a boltot! A neten is fenn vannak, le lehet tölteni az árlistát regisztráció után. Amire nekem volna szükségem :18mm egy szál megvásárlása estén 1830Ft+áfa -ba van métere (amennyiben jól értelmezem).

Anyaga   CK 55
Tűrés   ISOh6/g6
Ovalitás   (IT6)/2
Felületi érdesség   max 0.2 microns
Felületi keménység   62 +/-2 HRC
Edzési mélység   0.4-4 mm

000000000

nv5firipz

Annál kicsit ujszerűbb és profibb megoldás érdekelne :)

gsbwxanch

279nwbpsa

Bocs,hogy beleszólok,de ha a hidropress árlistájáról van szó,akkor figyelj rá,hogy valószínűleg régi árak.Célszerű telefonon árajánlatot kérni tőlük,ha nem akarsz árnyékra vetődni a csomag átvételekor.

gsbwxanch

Ez igaz...Kulcsár Zoli is jelzte nekem.kb+25..30%.

gsbwxanch

nv5firipz

Én vettem krómozott rudat, de miután megjött akkor olvastam itt, hogy nem birja a csapágyat. És tényleg nem. Szépen látszanak benne a hornyok amiker a lineáris csapágy golyói csináltak.

besirkyjh

Szia  

A kromozott rudakra csak csuszo csapágyat érdemes tenni ,ebben tud segiteni egy jo esztergályos vagy az IGUS .