Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Ha termelö gépröl van szo akkor eggyáltalán nem drága a kb: 300 000ft-os ár , és még a másik is megmarad .Leht hiába teszi a másikba az a rahedli IC-t még mindig nemfog üzemelni .

Szerintem fel kell venni vele a kapcsolatot , még az is lehet hogy enged belöle egy kicsit .
Biztos van ott más is amit tudnak még használni késöbb .

s5f8tmfv3

Segítséget szeretnék kérni az alábbi izzó beszerzésében:
http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Infra/1.jpg" border=0>
Annyit udok róla hogy 230V 300W-os és infra izzó.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Infra/2.jpg" TARGET=_fnew>Ilyen foncsorja van, hősugárzóként üzemel. Bármi hasonló is jó csak ne legyen 80-90mm-nél nagyobb a foncsor átmérő. Lehet foncsorozott izzó is. Ha valaki tudja hol lehet ilyet beszerezi kérem szóljon! Köszönöm!

svejk

Létezik hogy nincs öntészeti topic?
No, mindegy...
Van-e valakinek fogalma hogy valamilyen nem túl bonyolult formájú szürkeöntvényt mennyiért öntenének az öntödék.
Természetesen 1-2 db-os tételről lenne szó..

43pbwjg8s

épp a multkor kértem árajánlot... de nem emléxem az árra. Kedden meg tudom mondani.
A formát Te vinnéd?

Szalai György

Elsőre ami látszik a méretei alapján: GZ9,5 foglalat, T5 üvegbúra, CC13 izzószál. Így már lehet érdeklődni a gyártóknál.
(Fél tápfeszültségről minden izzószálas izzó nagyrészt az infra tartományban sugároz.)

svejk

Oké, megköszönöm...
Forma? Nem tudom, he meg mondják mit hogyan miből, akkor meg tudom oldani.

000000000

Tisztelt Uraim! Segítséget kérnék, hengeres lineáris csapágyakhoz keresek 8mm átmérőjű köszörült tengelyeket. Ha valaki tudna beszerzési forrást, megkösznném.  
Üdvözlettel: Frank Zoltán

s5f8tmfv3

Nagyon köszönöm már van is néhány találatom.
Van a foncsor előtt egy érdekes színű üveglap, ami a látható fény nagyrészét kiszűri, de az infrát átengedi. Ez mi lehet? Hol találok ilyent ami kibír néhányszáz Wattot?

svejk

Elvileg minden valamire való csapágybolt tud hozatni.

000000000

köszönöm, megkérdezem a helyi csapágyboltban,
habár olyan ez a bolt, hogy ott rácsodálkoztak a 6mm belső átmérőjű sima mélyhornyú csapágyra is, amikor kerestem, hogy kinek kellhet olyan, meg "olyan nincs is"
Köszi,  
üdv: Frank Zoltán

svejk

Akkor fordulj a Klavio kft-hez, Ők szerintem megoldják a problémádat.

000000000

Zoli (Frenky): nem vácon kell kérni a hátsóudvarban... ott még csapágyat sem ismernek...
Én vettem Budapesten a BDI kft-töl valamikor. Egész elfogadható áron volt, és elég hamar... Telefonos rendelést is elfogadnak...
Amugy mennyi kellene? Lehet van is valakinek, ha nem 250m-re van szükség..
Ps: nyertél a tombolán egy gyöngyörü dísztört...

000000000