Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Ezt akkor nem olvastam, ez már a továbbfejlesztett változata.
[#wave]

udr95i4vu

Köszönöm a reagálást
Természetesen az 1 es minőség alatt az Almgs1 et (6061)értettem.
Üdv
Abit

ncw4w5nca

"5 ujjas vastag lábtyű. nna az az igazán szexi cucc,"  Most ez, De volt ez, és még lesz is másként. Csecsemőként a cumi, és az... de nem akarok anyázni. Tinédzserként minden ami mozog, most a lábtyű. 80 évesen meg már csak az ha leveszik a nyugdíjat  [#ravasz1]

3szwbavt

háát lehet...   nekem momentán 9 éves korom óta szerelmem a lábtyű, lévén lábfetisiszta volnék... irányozz magadnak fényesebb jövőt, mert ettől a nyugdíjas dologtól lement a fennkölt interlatívuszom!

ncw4w5nca

Nem áll szándékomban kioktatni, De mind a kettő   alakítható ötvözet. Mindkettő rosszul önthető, és a nyers öntvény lágy. Igaz az AlMgSi0,5 nemesíthető, de még így is elmarad a szilárdsága az azonos összetételű húzott profiltól.

Motorblokkokban használ Al-ötvözetek:

http://www.imgserv.com/images/2014/08/05/aBWc9P8fX.jpg" border=0>

ncw4w5nca

Én nem érem meg azt a "szép" kort,[#shakehead] és valószínű akkorra már nyugdíj sem lesz! Kimegy a divatból[#ravasz1]

3szwbavt

sok 90 feletti családtagom van, frissek. én nem kell nyugdíj, előre gondoskodom magamról.

ncw4w5nca

Másik! Nejem, és köztem 6év 6hónap 6nap van. Ha mos belegondolsz hogy mikor én 80 éves leszek, Ő 73,5. Na most képzeld a lábára a lábtyűt... Akkor talán mégis csak jobb a nyugdíj   [#nevetes1]

ncw4w5nca

Én is friss vagyok mint a hajnali harmat, csak hát én nem akarom olyan sokáig élvezni ezt az árnyékvilágot [#wave]

3szwbavt

jobb is a túlvilág, nekem már négy van, évekkel ezelőtt kezdtem el őket gyűjteni.

ncw4w5nca

És a tieid milyen színűek?

3szwbavt

tök átlátszóak, még az is lehet hogy több is van csak nem látom

ncw4w5nca

Az nem lehet, biztos összetéveszted valamivel.

3szwbavt

nna az lehet. mindenesetre én ma hazahoztam 48 kg vöt 12-es bronztömböz.

dcsaba

Tapasztalat az oxam v1-gyel kapcsolatban: a metil-etil-keton rendkívül jól oldja... :D