Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Ja és a leg viccesebb az volt, hogy a rendőrök a sarkon álltak, de nem jöttek oda a kiabálásra.
Nem tudom más környékeken ez hogy megy, Debrecenben esténként kicsit hallanak és látnak a rendőrök, rengeteg ilyen sztorit láttam a saját szememmel.

ncw4w5nca

És úgy gondolod hogy három kés ellen elég a te egyszál alu boxered? Ha előveszed a boxert akkor is elengedtek volna? vagy ha netalán kivered a fogukat, a tétlen rendőrök megveregetik a válladat, "hú ez aztán igen"

3szwbavt

a trisó lezárja a pólusokat és a két gipsz nem ragad össze.

s73tgf9vg

Biztos hogy nem, de onnantól kezdve az már úgyis az én hibám, senkit nem fogok okolni érte.
De tényleg ne ezt feszegessük, egyelőre ott tartok, hogy gipsz és trisó :)

ncw4w5nca

Milyen formázáshoz adottak a feltételeid?

s73tgf9vg

Megmondom őszintén nem is tudom milyen lehetőségek vannak (vagy csak nem értem a kérdést).
Marni tudok itthon, esetleg 3D nyomtatni is, de jobb lenne ha a kezemről venné fel a kiöntendő anyag.

3szwbavt

nekem totál kinai hogy minek hozzá a kezed, és miért nem csinálsz gipszből egy boxert mintának? alapból ellenzem a boxert, (tapadós szárasat hordok) de ha tudsz marni, akkor nincs szebb egy véres és testnedves bőrcafatoktól ékes cnc-zett bokszer!

3szwbavt

guliver83

Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, mert ha nem talál az első ütés akkor van a nagy gond!!!!  

s73tgf9vg

Azért nem akarom marni, mert szerintem a saját magunknak okozott sérülések nagyja a rossz alakjából adódik, mivel nem veszi fel a kezünk formáját. Ezért akartam pl gipszből, vagy viaszból megcsinálni az öntő formát.

3szwbavt

én a fáslis, gumimacis megoldást kultiválom, mert attól meghízik a gonosz ellenség, és cukorbeteg lesz, és levágják a lábát!!!

ncw4w5nca

Akkor vegyük a legegyszerűbbet:)Nem elegáns de hatékony. Varrsz erős farmeranyagból egy gyűrűt, amit rá tudsz húzni a kézfejedre, megtöltöd acél vagy ólom söréttel annyira, ha megszorítod rászoruljon az öklödre. Ez nem tör csontot, de hatalmasat lehet ütni vele, és az ujjadat sem tudják kitörni vele. Vagy veszőhab mintás a legegyszerűbb polisztirolból kifaragod a boxert úgy hogy az kézre álljon, és a #3438-ban linkelt oldal alapján kiöntöd. Vagy kifaragod fából, és homokban beformázod.

ncw4w5nca

A tapadós száras nem jó, mert állítólag rontja a potenciát![#ejnye1]

s73tgf9vg

Most esett le mit hablatyol adren, lehet még ott is hallatszott a koppanás. Hát igen, két féle boxer készül aluminiumból, az egyik a kötekedöket tartja távol, a másik meg a nőket.

Egyébként mind két megoldás tetszik József, remélem ha arosan fel tudom tenni a fórumra, ha sikerült elkészíteni. Egyébként gondolom emlékeztek, nem én leszek itt az első aki ilyet készít.

3szwbavt

nna amennyit hordom, az nem baj, én a svédalsó híve vagyok, ergo nem szívelem a cipzáras nadrágokat.  
volt egy film, amiben Bronson ellenfele két rövid tömzsi vasrudat fogott a markában.