Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

hogyne emlékeznénk, de azt sem fogadtuk kitörő örömmel,[#shakehead]

ncw4w5nca

"nem szívelem a cipzáras nadrágokat."

Vajon miért nem ?

s73tgf9vg

Hát egyébként megértem, és köszönöm, hogy ennek ellenére is korrekt volt a hozzáállásotok a kerdéshez.
Lettek ötleteim és elképzeléseim, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

3szwbavt

a svédalsó azt jelenti, nincs rajtam alsónadrág rendszerint...  és akkor ádáz ellenség a nemesebbik részeknél a becsípő cippzár

ncw4w5nca

Tudom mi a svéd alsó, és ismerem a harapós cipzárat [#nevetes1]

3szwbavt

jaja, sokkal gonoszabb mint a boxer. lehetne komolyabb méretű fogakkal rendelkező cipzárat is feltekerni a kezére a kartársnak.

ncw4w5nca

Reméljük semmi rossz nem sül ki belőle.[#wave]

ncw4w5nca

Igen a motorlánc. Azzal csak az a gond, hogy visszafele is nagyot harap.

3szwbavt

bírja az emberünk...

dcsaba

Ez is aluöntvény. Vitát ezzel lehet elkerülni:

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130613205251/stateofdecay/images/c/c4/448914-desert_eagle.jpg" border=0>

ncw4w5nca

Jó kis cucc[#ticking] De én mégis a futásnak vagyok a híve! Igaz míg tudtam nem szaladtam,   [#vigyor1]

dcsaba

155 kilóval nem szaladgál az ember. :D

3szwbavt

fegyencedzés, harcosok eledele, két jó könyv.

dcsaba

Lehet, hogy én is megfertőződtem? :-)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/p403x403/9260_918067701553412_8849218613452029829_n.jpg" border=0>

ncw4w5nca

Egyel több kincs?! Végre valami jó hír:)