Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

000000000

[#felkialtas]A Videót előszőr töltsétek le a saját gépetekre és ott nézzétek meg, mert nagyon nagy (345MB)! Nálam (ADSL 1024kBit/s) 45 percig jön lefele!

008py5n5y

Szép jónapot Mindenkinek!

Az öntészeti videót letöltöttem, de csak hangot hallok a media payerben. Az AVI formátum ki van jelölve a beállítások között.
Nem tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg a kép?
Köszi!

dg8n4i8x

Lari!
Valszeg codec problémád van! Próbálj frissíteni a media playeren, vagy ha van telepítve más lejátszó progid is akkor próbáld azzal!

000000000

A tulajdonságot lekérdezve ezt írja ki:
Felbontás: 512×368
Hangkodek: AC3Filter
Videokodek: Nero Video Decoder (megjegyzés: Nero 7 felrakva)

008py5n5y

Köszönöm, egy másik lejátszóval sikeresen megnéztem!
További kellemes napot!

000000000

Sziasztok!

Próbálkoztam a letöltéssel, de "hobbycnc2 felhasználó nincs vagy a fájlt törölték" hibaüzenettel leált bárhonnan is próbálkoztam.
Nektek letöltődik?

Üdv Kalmus

000000000

Valóban! Az atw valamiért a www.hobbycnc2.atw.hu helyemet törölte! Ezzel odaveszett 2 napi munkám![#boxer][#gun]

000000000

Az ATW-vel vigyázz... nekem egyik pillanatról a másikra törölte egy fél éves munkámat. Ekkor hagytam abba az oldalam...
Ja egy jó tanács, ha második háttértárat csinálsz ne úgy add meg a címet, hogy hobbycnc2... már van egy hobbycnc tárhelyük és egy bot automatikusan törli az ilyen "második" háttértárakat. Add meg másnéven a második háttértárad nevét pl. cncvideo.atw.hu (vagy vmi ilyesmi)
A másik hiba amit elkövettél, hogy a hobbycnc2-n levő tartalmat csak belinkelted, tehát az index.html (index.php) nem töltődik be, ezáltal nyilvánvaló a háttértárként való használat.
Az első háttértárnál okosan csináltad mert a videókhoz a hobbycnc.atw.hu címen lévő oldalt linkelted be, az ottani index.html fájlt is meghívva. Szóval csinálj egy háttértárat más néven (ne hobbycnc2), majd készítsd el az index.html fájlt, és magát az oldalt hívd be ide. A linkeket az ottani index.html fájlba tedd. a lényeg hogy ne közvetlen linkeket tegyél be ide, hanem az ottani index fájlt hívd be. Ekkor a bot nem tudja hogy háttértárként használod, mert van index.html letöltés is. HEHEHE
Remélem érthető [#vigyor2]

000000000

Tudok ajájnlani egy php scriptet, ami kilistázza a webhelyeden lévő könyvtárakat, és fájlokat. Így ha valami újat töltesz fel nem kell bíbelődni az oldal átszerkesztésével, mert a link automatikusan megjelenik, persze csak az fájl és könyvtár amit engedélyezel. Telepítése gyerekjáték. Ha pedig valaki a tárhelyedre megy automatikusan megjelenik a lista.

000000000

Köszi az infót!
A másodiknál ugyan létrehoztam egy index.html file-t, de valóban a filmet direktbe linkeltem (index volt, de nem hívta meg semmi)! Kitalálok valami közbülső megoldást.

000000000

A tárházon belül csinálj egy külön linket a 2. tárnak, és oda hívd be az indexet
OFFFFFFF

000000000

Valami ilyesmire gondoltam én is, majd még letisztázom! Köszi!

000000000

[#felkialtas]A film ismételt feltöltése folyamatban van!

3vv2btrhv

T Mindenki
Legyetek szives megnézni ezthttp://www.routoutcnc.com/fantasticplastic.htm" TARGET=_fnew>anyagmertnem tudok angolul
Tibor

f6kuxbs9f

Sziasztok!
Természetesen nem árulja el, hogy milyen anyag, de valószínűleg egy alacsony lágyulási hőmérsékletű polietilén, esetleg poliprolilén. Erre uital, hogy a nylon-hoz hasonlítja.
Egyszerűen arról van szó, hogy az anyag 62 fok fölött képlékennyé válik, így alakítható. Akinek nem túl érzékeny a keze, az kesztyű nélkül is kibírja ezt a hőmérsékletet. Amikor lehűl, megkeményedik. Természetesen többször is megolvasztható, hiszen ezen a hőmérsékleten még nem kezd el degradálódni.  
Szerintem pofátlan áron kínálják. Valószínűleg ki lehetne nyomozni, hogy melyik gyártó, melyik granulátumát csomagolták át pici zacskókba. Egy műanyagosnak, aki ismeri a gyártókat és az anyagokat, nem jelenthet akadályt.
Üdv