Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

000000000

Deltába lehet kötni 3 féle izzót is. 1f/3f frekiváltónál a vonali fesz nem lesz nagyobb 230 V-nál.
Akkor is leképezi a 120 fokos eltolást.

bmejdz9nu

Na de én 400 voltos "valódi" 3 fázisú frekiváltóra akarom kötni a 230V-os izzókat :)
A másikkal sima ügy... :)

Kristály Árpád

Várom a választ a #67-re.............

000000000

Hát akkor köss 2-2-2 -t sorba.

svejk

Te most szivatsz bennünket??

bmejdz9nu

De akkor gyengébben fog világítani !

svejk

Árpád!
Én nem értem a kérdést, illetve légyszi használd a válasz gombot, hogy tudjuk kinek válaszolsz.

bmejdz9nu

Nem... csak így értehető meg... :)
Persze játszunk... baj? :)
Jó akkor hagyom, ha nem akkor nem ...[#zavart2]

svejk

Nem baj, de én ebből kiszálok.
Amit tudtam megpróbáltam érthetően konyhanyelven leírni.

bmejdz9nu

Köszi Svejk sokat segítettél! Sőt! Azt hiszem mindent megértettem !!!

bmejdz9nu

Ha ezt a frekiváltót csinálnák 2 fázisra és 1KHz-re.. akkor az Ebay-on kb. 500 Eurót érne...(ennyiért szokott elmenni, mert néha van...) mert annyi 2F Precise HF motor fut még...
És gyári frekiváltó már nincs hozzájuk... és a motorok tovább bírják mint a vezérlő elektronika...

D.Laci

Mivel a Mach2 topik #649 hozázolás kapcsrajza még nem került elő igy ide teszem fel a kérdést.
Siemens frekvencia váltót hogyan tudom a pc-vel öszekötni hogy a Mach3-mal tudjam vezérelni?

svejk

Megvan!
Egy elküldött levélben megtaláltam....

svejk

File Tár/dokumentumok/pwm-10v