Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Evodiron

Mintha csak a Karib Tenger Kalózaiból látnám az aranytallérokat, olyan hatásosak ezek a sárgaréz bizbaszok. :D

4um5b65d

Szerintem csak nem kellene makro módban távolról fotóznom és még vakuznom is, na meg közelről nem kellene nem makro módba kapcsolnom....
Szóval csak ilyenek vannak....
De nektek jó lesz így is....
[#crazya][#crazya][#crazya][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

4um5b65d

A csillogás a menetek miatt van szerintem, pont olyan szögben veri vissza...

Evodiron

Én a kép alján lévő homályosodásra gondoltam, az olyan, mintha összetapiztad volna a lencsét. :)
De persze ez nem ront semmit a képek műszaki tartalmán. [#vigyor2]

s7manbs8

Szerintem ott a szellemek akartak megjelenni a képen és majdnem sikerült is.[#circling][#circling]

j99i206if

Evodiron

"Fizetési mód:
Postai csomagként előre utalás után, Személyes átvétel"

Hehe, kihozza a postás? :D

000000000

Kreativitásnak Te sem vagy híjján![#eljen]

Robika37

Nem tudom figyelted-e ? TOS a kicsike.

j99i206if

Láttam. Azért ez már nem eccerű kategória. Háztájiban elég ritkán kell ekkora darabokat farigcsálni ami ezen megoldható.

Robika37

Háát nem tudom múltkor a kamion fékdob épphogy..elforgott :D

j99i206if

Valószinű[#vigyor2]. Ránézésre 5-10 Tonnának saccolom.

j99i206if

Mondjuk az sincs minden háztartásban[#nyes]. De nálam is előfordul hogy jó lenne egy nagyobb gép, bár ha egyszer lesz is, akkor is megállok majd az E400, 1K62, vagy hasonló kategóriánál.

Robika37

Asszony nekem se enged már mindent megvenni pedig mondom kéne nagyobb gép mert nem látok jól, szerinte szemüveg kellene..

4um5b65d

Akkor neked kisebb gép kell nem nagyobb....

Egy műszerész padon a 200-as átmérő sokkal nagyobb, mint egy vörös prolin... :)))