Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Klasszul megoldottad! De sokat fúrtam a késtartóra rögzítve, amíg nem volt oszlopos fúrógépem.

000000000

Laslie, ez nagyon jó lett, ügyes megoldás[#taps]

KoLa

Leslie! ez nagyon jó megoldás[#eljen]a rádiusz kés köszörülésre [#taps]
Gondolom előtte kinagyoltad kézzel a köszörűgépen és ezzel a készülékkel simítottad a rádiuszt!Nagyon jó, kipróbálom legközelebb!
Valószínű hogy csak úgy kézzel csinálom majd [#wave]

KoLa

HÚÚÚ!!! ilyen fúrókészletem nekem is volt!"Ügyesek ezek a Kínaiak"[#falbav]

4um5b65d

Persze, csak a simítás megy ezzel a módszerrel.
Nagyon méretpontosra lehet csinálni így az ívet...

Evodiron

Jól néz ki a bimbó! [#eljen][#taps]
(ha antik műhamisítóknak kell, akkor lehet, hogy reklamálnak majd a modern kinézetért. :D)

Evodiron

Ez egy meztelencsiga-fúró! [#idiota]

KoLa

Ez fel volt öltöztetve keménynek!:)))[#hehe]

4um5b65d

Majd kalapáccsal antikolják... :)

4um5b65d

Azon gondolkodom, hogy vajon a kínaiak átbaszkurálnak csak minket ezekkel a buzi szerszámokkal, vagy esetleg istenítenek minket, hogy mi még ilyenekkel is tudunk dolgozni, mert ugye vesszük mint a cukrot... :))

s7manbs8

Azt nem tudom hol van a fogyasztóvédelem ezeknél, ez is pont olyan veszélye, mint a mérgezett élelmiszer, a fúró is veszélyes, ha ilyen hajlékony.

KoLa

Ügyesek! elteszik a pénzt! de lehet hogy nem is Kínaiak azok akik ezt gyártják?
Lehet hogy a kókler cégek hamisítják a Kínai cuccokat "eredeti" Made in China körítéssel!!!
Mert nekem az a véleményem hogy ha Kína az USA könnyűiparát is uralja 75-80 százalékban és az elektronikai termékek 10 évre visszamenőleg szinte mind ott készülnek amik eljutnak hozzánk -néhány kivétellel, és még a MI HOBBY CNC dolgaink is onnan érkeznek javarészt!!!Akkor ott tudnak valamit!
Ezzel szembe mit gyártunk Mi itt Magyarországon? Összerakjuk,felszereljük,megvesszük,megesszük amit ott gyártanak!
Vannak még ilyen országok pl. Japán,Korea.
Egy Samsung gyártmány tele van Made in Korea alkatrészekkel!!! az első kapavágástól az utolsóig mindent tudnak!
Ezzel szemben itt van az elmaradottság! az unió fékez!!?Jaj ez má' politika [#banplz]

s7manbs8

Kíváncsi lennék, amerikába is visznek ilyen fúrót ?

8uup9xs82

Hagyjuk mar ezt a kinai nem kinai dolgot.

Izlelgessetek a mondast:

"Minden ami nem kinaban keszul, az hamisitvany"

Maradjunk a jo szerszam, rossz szerszam megszolitasnal. Nekem szurja a szememet a "kinai" szo pejorativ hasznalata.

Dud

8uup9xs82

Igen, de az amerikai ember tisztaban van azzal, hogy 3-5 dollarcentert nem fog kapni a boltban hasznalhato szerszamot. Nem ugy mint honfitarsaink akik megveszik a 350 forintos keszletet a lidlsparauchantescoprofi-ban, majd nekilatnak vele 30 mmes rozsdamentest furni, majd felhaborodnak azon, hogy kototuve hajlott a furo.

Igen, letezik a draganrossz kategoria is, de azt egyszeruen csak atcseszesnek hivom :) Fogd meg es erzed a sulyan. Vagy nem, de akkor keramia;))

D