Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Szórol szóra ugyan ilyen fúrónak látszó tárgyam nekem is van. Abban a pillanatban, ahogy érintkezésbe került az anyaggal átcsavarodott az ellenkező irányú pirálba.

000000000

Teljesen egyetértek Veled, a kínaiak zömében szuper dolgokat gyártanak, rossz dolgokat más országok is előállítanak nem is mindig kis pénzért!

ANTAL GÁBOR

megtanulhattátok volna az ökölszabályt: ha lapúl akkor lapát, ha csavarodik akkor FÚRÓ

000000000

Szia Laslie! Ezt a fúrót azért gyártják valószínűleg hogy ne kelljen még védőszemüvegre is költeni,ugyanis ahogy elnézem ez nem sűrűn fog szilánkosan törni. Üdv Palom
[#integet2]

ra8nsmk6w

Védőszemüveg az nem kell de a haja kihullik az "embernek" aki fúr vele

3m9kaxws5

Sziasztok ! olvastam hirdetésbe .
 " E2N/750F esztergagép,kivehetőágyas,kemé nyágyas,csúcstávolság 750mm,elfordulás ágy felett 280mm,kivett ággyal 450mm. "  
Kérdésem lenne mi az a keményágyas ez extra vagy mind ilyen ? És a 450mm akár egy alufelnit is befoghatok oda  vagy az már tul sok ennek a gépnek ? Heggesztés után kellene szabályozni a peremet . Nem sürün de akad ilyen munkám is . Most csiszolom .  

000000000

szia,multhéten 270ezer volt a vaterán a  vége,régota árulják.szerintem alufelnihez kicsi a gép.

zczzn9622

Az kivehtőágy hossza a mérvadó  de még E400 on sem fért el az alufelni így E2N esen sem fog.
A keményágyas azt jelenti hogy gyártás során az ágyat indukciós eljárással v. (régebben) lángal edzik így a felülete pár tized mm vastagságban egzett kopásálobb lessz de ezért körülményesebb a kopott ágy javítása is.

KoLa

Az E2N fele az E400-nak - 'jóhogy nem fér!:)))
Az E 400-on én már políroztam alufelnit az ágyazat felett!

4um5b65d

Én meg az ágyban "políroztam a bohócot"... [#nevetes1][#nevetes1]

3m9kaxws5

köszi a válaszokat.

3m9kaxws5

Elirták az árat ?

zczzn9622

A probléma nálunk az volt hogy a tokmány helyett egy spec. befogó kelett volna a főorsó furatába mert így fért volna el a felni sok munka sok idő szoval inkább egy ismerős csinálta meg v.p.-n.

zczzn9622

Eladták :( szinte azonnal szóval valaki csinált egy jó üzletet