Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

skwby94ub

Ez nekem új. A gépkönyvek sem írnak ilyent. Ez valami pót-módszer lehet arra az esetre, ha nincs megfelelő olaj. De a petróleum miatt tűzveszélyes lehet a helyzet!

skwby94ub

Ha azt akarod, hogy tartós legyen a géped, nem szabad hulladék olajat beletenni!
Ennek a cégnek az olaját 20 éve nem teszem gépbe:erős vizesedés, nagy mértékű olajsár képződés, idő előtti elhasználódás, és a magas ár miatt.

7vpav5d32

Senkinek nincs a #9795 -ben keresett cucc?

4um5b65d

A 2. és 3. kép.

4um5b65d

Dolgoztam ilyen gépen anno, bár nem sokat.
Érdekessége volt, hogy a kora ellenére, nagyon precíz volt kúpolás szempontjából.
Hátránya: amíg bogarásztam a tokmány körül, egyszer csak elindult magától :(

De semmi baj, azóta már megszoktam a művégtagokat... [#nevetes1]

000000000

Igen, ilyeneket nálam is csinál, de csak még hideg az olaj, addig nem nagyon akar megállni[#wow1]

4um5b65d

Akkor jó alaposan ráfaragtál....
Most aztán dolgozhatsz 3 műszakban, hogy le ne hűljön az olaj...[#nyes]

4um5b65d

Köszönöm, már érdemes volt tollat ragadnom.. :)))

svejk

Ezt a TCL46-ot mi marokágyakba használjuk siklócsapágyakhoz. Hát nem valami minőségi olaj, de hát mindent el kell adniuk...
Én biztos nyugodt lélekkel beleraknám a teckós gazdaságos motorolajakból a legolcsóbbat, ha már venni kell.

svejk

Miért, ha nem titok?

4um5b65d

Hát mert van hogy 1 hétig egy lélek sem jár arra felé. :)

svejk

Ej, azt hittem valami jó kis szaftos sztory lesz :)))

4um5b65d

A Blikk és a Story magazin a Te embered.... :))

svejk

Annyira még nem süllyedtem le :)

Farkas Ádám

Én beleolvastam Laslie1 és Hostya néven lehet olvasni érdekes menetfúrós sztorikat pl: lópatkó menet fúrásról... [#kacsint]