Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Kész van !
Ugyanazon oldal. Alul átkapcsolható lineáris cuccokra.

4um5b65d

Az nincs....
Csak van valami ami hiányzik a boldogságodhoz ?

Evodiron

Ebben a táblázatban még csetelni is lehet. :DD
(és opera alól is megy)

000000000

Az télleg fasza cucc...

s7manbs8

Jól kitaláltátok.

000000000

lehetne nyitni cserebere adatbázist egy ilyennel...

4um5b65d

Ez pont egy csere bere , adok veszek bázis.

000000000

Az ok... észrevettem... csak arra gondoltam, hogy lehetne nem csak eszterga-pofákra ilyet...
teccikéteni? [#crazya]

4um5b65d

Már bővült lineáris cuccokkal, de majd bővítjük egyéb mechanikákkal, elektronikával, szerszámokkal, mérőeszközökkel....stb

000000000

Bővíthető az ésszerűség határáig, ami csak belefér. (bocs Laslie, a nők lapot töröltem)
Mindenki szerkessze, írjon hozzá, szúrjon be új fület, csak egymás adataira vigyázzatok. Nem akarok jogosultságokat kiosztani, szerintem megy ez nekünk e nélkül is. Ami biztosan elkelt, azt a sort kéreti AZ ELADÓ törölni, szóval nem visszaélni vele...

Szerintem ha kellő körültekintéssel használjuk, jó szolgálatot tesz az információcserében.

SquirrelTech

Én azért javallanám, hogy védjétek le...

000000000

(Nem akarom levédeni, mert akkor mi alapján döntjük el, ki írhat bele és ki nem. Egy bizonyos ideig van mód a visszaállításra is, szóval ki van ez találva. Bízom benne, hogy nem fog szándékosan senki sem kárt okozni.)  

Hamarosan jelentkezem a hántolás (rész)eredményeivel.

SquirrelTech

Oké, úgy azért más, ha van backup. De van már egy egységesített és közös jelszó is.

besirkyjh

Sziasztok

Nagyontetszik ez az adatbázis dolog .
Be kellene tenni egy külön topick-ba mert igy elvész a süllyesztöbe .
Gondolom az is egy megoldás lenne ha csak regisztrált tagok irhatnak bele ( vagy már ugy van? )
[#eljen]

skwby94ub

Fiúk, ha mind elviszitek amit föltettem, akkor sem leszek pofátlan: van másik...
Folytatom a felesleges pofák feltárását!
Riasztani kellene a többieket is az alvó készletek feltárására!