Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Miki2

Ezt már nem ma kezdted el szabályozgatni.

4um5b65d

Jelentem, nem az én tokmányomról van szó, hanem KoLa cuccáról.
Soha nem használnék 4 pofást kör anyagokhoz, még a végén kitagadnak a kollégák...  
[#vigyor3]

000000000

Az admin itt mit jelent?
Még mindig nem jöttem rá,hogy hogyan lehet fényképet berakni.:(
Laslie!Segítenél?

000000000

saját mappát fórumon belül hogyan lehet létrehozni?

KoLa

Most látom hogy Leslie segített a képeket iderakni
Mit is rontottam el?

4um5b65d

Nézd meg mit hozott a postagalambod.

Az admin jelen esetben ugyanazt jelenti mint máshol. Van egy fő-fő adminisztrátor akit moderátornak is nevezhetünk egyben. Övé a fórum tulajdonjoga. Magi István az Úr neve.
De egy-két másik fórumtársnak is van moderátori jogköre. A hozzászólások törlése, javítása és új téma nyitások kivitelezése számít a "munkakörükbe".  
Amúgy itt a fórumon van az 1 négyzetméterre jutó legtöbb moderátor. [#nyes] Ez azért van mert én is a fórum tagja vagyok akit soxor kell rendreutasítani.....[#buck]

KoLa

ezt már vagy 20 éve szabályozgatom, valamire mindíg kellett sajnálnék tőle megválni ritkán használom , ma pl bemutató céljából vettem elő!

4um5b65d

Ráállsz kurzorral az xyz.jpg-re, majd jobb klikk "a hivatkozás címének másolása", majd a fórumablak alatt a "kép"-re bal klikk, majd ráállsz az URL input mezőre és jobb klikk..."beillesztés"
Ne klikkelj többet, se kevesebbet.

KoLa

Hát mivel nekem nagyon sok szögletes anyaggal kell dolgoznom ez a megfelelő.Egyébként cserélgetni szoktam hárompofással

KoLa

Köszi már emlékszem

4um5b65d

A legtöbb itteni hobbi géptulajdonos 4 pofásat használ mindenhez. Ilyenkor mindig toporzékolok....[#nyes]
De , látom Te már jócskán túl vagy a hobbi kategórián....

Teaway

Éppen kerítést festek a héten, ahhoz meg pont jó a 3 pofás.

4um5b65d

Ja, hát aki profi annak könnyű dolga van. Rögtön átlátja, hogy mi kell a festéshez...
[#wave][#taps]

Teaway

Ja, az lemaradt, hogy homogenizáláshoz a külső pofákkal ráfogok a festékdobozra és kb. 60-nal forgatom.

KoLa

Az nem biztos!
legalábbis a lehetőségeket figyelembe véve hobby-nak nevezhető az a szint amin dolgoznom kell a munkahelyemen.
Az otthoni az meg ugye alapba Hobby-kategória