Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Mik ezek a kocc nyomok? Üllőnek használtad? ;)

morfeus

Ezért van az,hogy inkább magam oldom meg a problémákat és nem irom le!
De igen üllőnek használtam kalapáltam rajta és laposvasat kovácsoltam rajta!
Sajnálom,hogy nem hiszed el a tényeket amiket leírtam,de ezen részéről ennyi!
Most koncentráljunk a megoldásra!

HJózsi

Jaj, nehogy már ... :) mondom, hogy előJózsefnapozok...
Mindenki Neked próbál segíteni, még ha távolról is ...
Egy szóval sem mondtam, hogy nem hiszek valamit, csak nehezen akarjuk itt elfogadni, hogy a jelen állapot nem javítható a kívánt mértékben...
Persze ha lötyögnek a pofák és ennyit vesződtél vele, lehet, hogy egy új megnyugtatóbb lenne számodra ... mivel gondolom szánköszörűt sem állítottál még össze, hogy a pofaszabályozést megcsináld ... Szóval nem megharagudni! Nem a vizet fölkapni, ha van sör is! :D [#integet2]

morfeus

Nekem van HP-m inkább azt kapom fel [#vigyor] igen sajnos még szupport köszörüm vagy szánköszőrűm nincsen,de mint írtam holnap kipucolom és szétszedem a tokmányt es egy másikba befogva kiméregetem!

Elő József nap alkalmából még vagy 1 láda sőrt kívánok neked [#nyes]

Majd beszámolok a fejleményekről!

HJózsi

Köszííííí! [#vigyor2] [#pias][#wow1]

Szerintem rövidesen minden csínját bínját ki fogod tanulni a szakmának, ami a szakmák királynője ... Nem véletlen sokan beleszeretnek ...

HJózsi

És mindezt autodidakta módon ... [#worship]

HJózsi

Ja, egyébkét ez most prevenció, vesekő ellen ... :D  

morfeus

Hamarosan kés alá fekszem és kiveszik!
Majd jönnek a képek a tokmányról holnap!

sasi

http://www.sasovits.hu/cnc/eszterga/fogasok/tokmany_szabalyoz.htm" TARGET=_fnew>A tokmány hátlap felszabályozása, képekkel.

HJózsi

Mesterfogások mesterfokon! [#wave][#worship]

sasi

Isten éltessen névnapod alkalmából sokáig, no meg a többi névnapost is! [#integet2]

Felénk 2 fokra visszavettétek a fűtést...
[#sir]

morfeus

Tudom nem nekem irtad de köszönöm!

sasi

Pedig neked, csak Sanyi Bá szövegéhez rímelt.
[#vigyor4]

jani300

Ha fordított pofákba nem tudnád befogni a tokmány testet  , szedd ki a pofákat , és sima pofával is megfoghatod , a pofák felől a "Lukon " . De így azért csúccsal támaszd meg egy közdarabon keresztül .
Hát tudod borzasztó , hogy nem azt nézted meg először hogy fut e az a nyomi illesztőperem  :)
Lehet sérült vagy félreszabályozott az illesztőperem .
Sasi hátlap felszabályozási módja mindenképp célravezető , de nem bírnám nézni (még én sem :)  ) hogy kalinpál nekem ott az a tokmány még ha pontosan fog is .
Ha a tokmány test nem szalad , akkor lehet még az is hogy maga a tokmány szépen középre fog csak az illesztőperemet "javította" már valaki .

jani300

De ha a #36904 szerint befogva jól fut a külseje   , akkor már szabályozhatod is ...