Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Van mokor előny ha a testsúl közelíti a 100kg +áfát! ... :D[#wave]

Motoros

Akkor minden jó ha a vége jó!
Mindkettőtöknek: [#eljen][#eljen]

svager

Ez igen!
Azt viszont nem értem,hogy amikor összerakták nem ellenörzik le?:(
Ebben a kategoriában,az árához mérten nagyon jó választás,jól használható gép.  
Sok cég vagy szolgáltató van az országban,akiknek csak addig fontos aügyfél amig  eladják a terméket,és ha valami probléma van magasról tesznek rá!
Örülök,hogy Te nem igy kezeled,és valoban megoldod a problémát, nem csak addig fontos az ügyfél amig ki nem fizeti a portékát,az én személyes tapasztalatom is ez!:):)

HJózsi

[#wave] Szerencsére ritka az ilyesmi ( első eset ... ), inkább olyan visszajelzéseket kapok, hogy pontosabb a gép mint gondolták!

HJózsi

És képzeld, lesz egy Multifix késtartója is! :)

Csuhás

Most azért irigykedünk egy kicsit :-)

HJózsi

morfeus

Egy gyors kérdés egy http://cncdrive.hu/shop/index.php?productID=283" TARGET=_fnew>Ilyen darab anyag!  ahoz jó,hogy beállítsam a tokmány futást(órázáshoz)?

Csuhás

Tökéletes, de használhatod egy menetfúró köszörült szárát is.

morfeus

Köszönöm a választ!

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/vegyes%20cnc/tn_12007_11240002.JPG" border=0>

000000000

Egy kép 2012-ből.

morfeus

Szia!
Ma volt a napja az órázásnak tokmány és tárcsa fel és le szerelésnek!
Azt tudtam összehozni,hogy a gyári tokmány 0.03-ot illetve a Tos (4 pofás) pedig 0.02 századot üt kb 100mm-re a tokmánytól!
Köszi a menetfúrós tippet!

morfeus

Lenne egy kérdésem a gépemmel kapcsolatban!
A kereszt szán előtolását át lehetne alakítani autómatára?
Mármint,hogy a vezérorsó vigye?

ywathzay

Ha gyárilag nincs megoldva, akkor te nem igen tudod. Eleve a vonóorsó kell hozzá. A lakatszekrénybe meg megfelelő áttételezés, fogaskerekek, tengelyek, kapcsolni az előtolást.... az én gépemben a keresztirányú előtolás épp a fele a hosszirányúnak. Esetleg egy léptetővel, ahogy Antal Gábornak van a tos megcsinálva, ha jól emlékszem.