Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ywrxkjjky

Tegnap fúrás közben eltört a 4 mm átmérőjű hss csigafúró és hihetetlen erővel az arcomtől(volt védő szemüveg,szinte mindég fenn van)kb.30cm re csapódott a mellényembe!Ilyen alakra més soha nem tört,borzasztó hegyes/éles kb. 10mm hoszan!  

http://www.kephost.com/image/F2hS

ywrxkjjky

Csak gondolotam beirom!
[#wave]

KBalázs

Kár hogy nem látunk belőle semmit [#wave]

jani300

Akkor most az se biztos hogy EAN ?
Ne csodálkozz azért ha beszólogatnak (tunk) néha .
Az nem baj hogy fested meg szétszeded .A festés minőségével sincs probléma .
Ez egy tanuló alapgép , akinek pici köze van a forgácsoláshoz szinte biztos találkozott vele , valami módon .
Most a mindenre kiterjedő felújítás megkérdőjelezése , ezek után nem feltétlenül alaptalan .
Nem sértő szándékkal írom , de vannak itt komoly szakemberek is nem csak mi.

000000000

Nekem simán fúrás közben tört el és a hüvelykujj ás mutatójú kötözi rész konkrétan átvitte volna a darab ha a másik oldalon nem fogja meg a bőr.
Nem volt egyszerű kiműtenem sem, még jó hogy van néhány orvosi műszerem és műtéti fertőtlenítőszerem.  
A sebhely még most is látszik.  
Nem véletlen hívtak haverok egyszerűen csak úgy, hogy az ÁLLAT :D

fakukac

de, biztos.
EAN 1000, de nem tudom, hogy 170 vagy 340.

Nem haragszom. Amihez értek, azt meg csinálom, amihez nem, azt ha kell le gyártatom, vagy meg veszem.

Az E1N-nél soha nem írtam azt, hogy mindenre kiterjedően fel lett újítva!
Sőt, mindenkinek el mondtam, hogy az ágy úgy van, ahogy a gép hozzám került.
Amúgy meg közöm sincs a fémmegmunkáláshoz... ha valami kell, én legyártatom szakemberrel, ahelyett, hogy bohóckodnék vele!
Azért vannak a szakemberek, hogy megoldják azt amit én nem tudok!
És részemről nincs harag!
Mindenkinek lehet véleménye, csak nem mindegy, hogy adja ki magából!

[#awink]

jani300

A kockásabb több sebességgel a 340-es .
Ugyanaz a csúcsmagasságuk ,csak más a jelölés .

000000000

Mihez is szóltál most hozzá?
Mert hogy a hozzászólásod SEM az előző hozzászólásodhoz NEM kapcsolódik, sem semmilyen esztergályos, forgácsoló témához sem, az biztos.
Te most valamiféle pártbrossúrát rángattál elő a hajánál fogva.
Ilyen ez, amikor szakmailag még csak nem is ugatja témát. Elkezd a "cucillizmusról", meg minden oda nem illő témáról HABLATYOLNI.
Szerintem állj le erről a témáról, mert már te sem tudod, hogy mit is szerettél volna mondani.
Egyre inkább azt kezded bizonygatni, hogy csak tippjeid vannak erről a szakmáról.
A szálautomata egyik sajátossága, hogy nem igazán van a hagyományos értelemben vett hossz szánja.
Mi a bánatos picsa köze van ehhez a "cucillizmusnak"?
Megmondjam?
Rohadtul semmi!
Bizonyára nem tudod, hogy a gépek bizony pártsemlegesek, még ha te ezt nagyon másképpen is próbálod látni.
Vannak jó, használható és nagyon vacak gépek.
A szálautomata ősrégi találmány, de még sincs jobb (termelékenyebb) helyette még a hibáival együtt sem.
A revolvereket kiszorították a CNC -k. Cucillizmus ide, cucillizmus oda a revolverfejeik konstrukciója elég kezdetleges volt. Ez aztán a CNC-ken már tovább lett fejlesztve. Fejlődött a technika, ami aztán fejletten szerszámtartók és hozzá rugalmasabb vezérlést tett lehetővé.
Hol van ebben a pártpolitika?
Sehol!
Ha jól veszem ki, te talán az aktuláis zászlók lengetésében van jobban otthon és nem a szakmádban.
Valóban jobban fizet, mint a kétkezi meló.
Sok sikert hozzá a továbbiakban!

fakukac

Értem, Ha minden jól megy, pénteken ha a fuvart sikerül elintézni, akkor már okosabb leszek. (talán..)

000000000

A balfaszt meg saját hülyeségétől nem lehet megmenteni.
Ha fejest ugrál a barom a létra tetejéről a műhely betonjára, akkor valószínű, hogy nem a beton fog sérülni.

000000000

Ha egy amatőr, hobbista EAN-t használ, nem a gép képességei fognak neki határt szabni. [#rinya]

000000000

KoLa én megmondtam, hogy kár volt megszólítani az ügyeletes balfaxunkat és trollunkat  [#rinya]
Ajánlanám mindenkinek az ERŐS önuralmat és a közvetlen provokáció ellenére se intézetek hozzá semmiféle megszólítást !!!

jgg8y2a4g

A stifr csak akkor "csúszik" a hüvelybe amikor a revolver pozicióba állt. ja bocs nem válaszoltam. MAS A12.

4ybj8h3c8

A "cucilizmus" itt csak időhatározó szócska. Mint a Világháború, II. Világháború, Szabadságharc, Első Holdraszállás és a többi, amivel egy adott, csak egy bizonyos dátumra alkalmazható időszakot jelölnek egy darab szóval.
Írhatta volna azt is, hogy 38 évvel, 3 hónappal, 2 héttel, és 15 órával ezelőtt, de a cucilizmus rövidebb, mégis nagyon jól behatárolja az időszakot.

Ha nem ugranál mindenre, és sértegetnél alapból, akkor talán nem szavazna a nép a kitiltásodról. Rajtad múlik, próbáld ki.

u.i. Válasszal ne küzdj, ez egyszeri reagálás volt, nem indítok vitadélutánt.

000000000

Miért kell etetni ezt a TROLLT ?
Ennyire nem veszitek észre hogy szakmailag egy ZÉRÓ senkiről van szó és csak provokál mindenkit ?