Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

7cim5mm0

Ha a sajátomról van szó, nekem sem fér össze, de ezt mindenki döntse el maga, csak ne erőltesse rám az ellenkezőjét.  
Nem az ok a lényeg, hanem az állapot, ahogy írtam is, értem én, hogy sokszor nem jut erre idő, pénz csak akkor ne ez legyen az etalon.

ra8nsmk6w

Nem hinném, hogy a többségnek a véleményeddel volna gondja. Inkább a zsigerből való beszólásnak és a tolerancia hiányának.
Egyébként osztom a véleményedet, de én szeretem a fórum sokszinűségét és elektron itt egy szin, én elfogadom öt ilyennek.

000000000

Nekem is az etalonnal van a gondom.
Pedig már itt tartunk.

Tőlem aztán sósavval is locsolhatja a dolgait, hogy jobban rozsdásodjon.

000000000

Kinek mi a beszólás?

Mert most úgy néz ki, hogy beszólás az is, hogy van egy szint, ami alá nem kéne menni.
A fene nagy "toleranciával" jó nagy trágyadombot lehet összehordani.

jgg8y2a4g

Én már meg sem merek szólalni úgyis csak le vagyok oltva.....

jani300

Nem lehetne ugorni ?
Esetleg valami érdekes forgácsoló témára .
Persze ha nektek ez tetszik ...

000000000

Ahogy megfigyeltem ez a fórum néhány figura játszótere. Köze nincsen se a forgácsoláshoz, se bármilyen értelmes tevékenységhez.

A szint nagyjából az, hogyan vakarjam meg a seggek visszapillantó tükörből.

Én azért látogatom, mert kíváncsi vagyok, milyen a jó cnc vezérlő program.

jgg8y2a4g

Érdekes amugy hogy  a rozsdás rosszokat elfogadjátok, vele együtt a csillogó cuccokat is, akkor ennyi erővel ha én ilyen parasztul tudok írni és megnyilvánulni, akkor azt mér nem? Vagy ha van egy véleményem azt nem lehet elfogadni? Csak azt ami pozitív? Ha valaki negatív dolgot ír valakiről vagy valamiről az már egy fasz és ki kell utálni? Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy másokat mér zavar, ha nekem nem tetszik ha valami rozsdabánya és igénytelen. A ruhám sem koszos, és a gatyám sem rosszos. Ha már hobbizunk akkor legalább a gépet és a szerszámot tiszteljük meg. Egy tokmányról a rozsdát leszedni az 0 forintba kerül. De szokták azt is mondani, hogy jellemzi az embert hogy miket csinál meg milyenek a cuccai. Máskor ha egy gépeladás kerül szóba akkor azon megy a duma, hogy meg kell nézni a környezetet meg ilynek... érdekes akkor laboratórium kell, ilyenkor meg a retek is elmegy....

jani300

Jó ! Előző alkalommal nem szavaztam .
De Neked már csak ezért van egy tuti szavazatod , ha esetleg ...

jgg8y2a4g

Sajnos látom, de régebben télleg más volt. Én folyamatosan olvasom, nálam mindig be van kapcsolva a számítógép. Tényleg van itt egy pár önjelölt "rendrakó" Dehát ez van. Ha ez kell akkor balhézunk arról, hogy ki hogy irogat, meg hogy ki hogy hántol és hogy bassza el a gépét...  A hántoláshoz már szándékosan nem szóltam hozzá, mert a baszogatás fontosabb mint a kérdés vagy a tanulás. Nekem nem az első gép amit felújítok (nem csak lefestek). Ha valakit érdekelt voln a folyamata az egésznek, és nem csak piszkálódna szívesen bemutattam volna vagy megmutatom az egyéb beállítóeszközeimet is, vagy azt hogy tapasztalatból mit tudok csinálni, esetleg a referenciamunkáimat, de sokaknak csak a belekötésig jut el a szint. meghát ugye paraszt gecitől inkább nem tanulunk.. :-)

svejk

Pihenjetek egy kicsit... [#ejnye1]

A sértegetésbe fajuló viták helyett inkább rendezzetek egy előszilvesztert. :)

jgg8y2a4g

Minek? Felesleges itt bármit feltenni megosztani, abba úgyis beleköt mindenki. Hosszáteszem ez nem csak erre a fórumra igaz.

000000000

A buta ember azért marad buta, mert nem tudja, hogy az. Azért nem, mert nem hajlandó tanulni. Talán nem is tudna. Meg van arról győződve, hogy mindent tud. Gyorsan szembesül vele hogy nem. Na ezt nem képes megemészteni.

000000000

Ne haragudj, hogy megkérdezem.
Ki is vagy te valójában?

jgg8y2a4g