Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Ne fogd vissza magad, engem érdekel minden ami gépfelújítással kapcsolatos.

jani300

jgg8y2a4g

Azt tudom, de sajnos a többieket nem érdekli, legalábbis ez jön le. Ha így beleállnak az emberbe már nehéz kibontakozni.  

jani300

Az az igazság hogy eddig  újat nem tudtál mondani gépfelújítás témában , legalábbis nekem .
De én is szívesen olvasok  mindent a témában .
Azt látom van fogalmad róla .
Most már csak a normális stílust kéne gyakorolni .

jgg8y2a4g

De váltsunk témát. Hátha.
Kellene nekem 5mm átmérőjű 8mm hosszú sárgaréz csiga m0,4 modullal. 1,97-es illesztett furat kellene bele. Úgy 2 havonta 100 Darab. Tud valaki ilyet vállalni?  

jgg8y2a4g

Újat? milyen újat? Egyféle képpen kell.. A dolog úgy indult, hogy vírítsak valamit. Épp azt csináltam akkor. Nem azt érték, hogy részletesen írjam le.  
A fórumokkal még az is baj, hogy egy arctalan jellegtelen irogatás, arcmimika minden nélkül. Ha a stílusom nem tetszik nem kell olvasni vagy reagálni rá. Ezt a mondatot írva sajnos nem tuom másképp mondani. Alapból ilyen paraszt vagyok, el lehet fogadni, vagy lehet utálni. Ennyi idősen nem hiszem, hogy menne a változás. Meg legyünk őszinték, nem a fórum és tagjai miatt fogok.

ANTAL GÁBOR

Egy olyan ( köztiszteletben álló )  kolléga aki több mint 25000 bejegyzést tett az elmúlt 9 év alatt (te lassan felülmúlod a 30 at )  Ha majd eléred az 1000 et akkor tehetsz föl ilyen kérdéseket....  ( de akkor már nem fogsz, mert ha itt maradsz és megismered a szokásokat , akkor az értékes oldaladat fogjuk csak látni és egy ilyen kérdés föl sem fog merülni

svejk

A nevemre kattintva megtudhatod ami publikus rólam.
Talán még annyival kiegészíteném, hogy egy többé-kevésbé lelkes HobbyCNC-s.

000000000

Ezt a stílus dolgot végképpen nem értem.
Ez a Jani300 valami képzett stílusfelelős.
Ha van is papírja, csak úgy vehette valahol.[#nyes]

jani300

Pedig én azért némi viselkedést is tanultam itt a fórumon . De öregszem is :)
És tényleg vannak a fórumon nagy tudású és komoly anyagi hátterű emberek , akik nem bánnak lekezelően az egyszerű halandóval .
Itt a legtöbben jogosan büszkék a tudásukra , de nem hangoztatják állandóan , szerencsére :)

000000000

Tanulmányoztam az adatlapodat, de igazából semmire nem jöttem rá.

jani300

Hát ? Kezd ismerős lenni a stílus ...

svejk

Én is a Tiédet, de sajnos az még hiányosabb mint az enyém. :(

De ha ellátogatsz a legközelebbi HobbyCNC találkozóra, akkor akár élőben is találkozhatsz velem.

jgg8y2a4g

Jólvan akkor maradok énis szerény. De azért véleményem lehet ami estleg negatív ugye? Vay itt csak fényezni kell? Mert akkor ez fordítva is igaz. Egy ember nem írt, hogy nagykirály vagy öcsém hogy felhántoltad azt rosszt, nem segítenél, mert én kurvabéna vagyok, de szívesen nekiállnék. Csak a savat kaptam meg a baszogatást, meg hogy tuti rossz amit csinálok, mert csak 20 hozzászólásom van , és még paraszt is vagyok, tehát a hántoló már biztos rosszul áll a kezemben. Akkor ez hogy is van?

fakukac

Most komolyan, nem kellene kirakni az ilyen lázító embereket...???

pár ilyen megnyilvánulás után úgy vágnám ki innen, hogy a lába se érje a földet...
Aztán ha újra regel, el játszhatja ismét, de pár ilyen beszólás után repülhetne ismét...

Az ilyen ember csak trollkodni jár, amúgy meg egy nulla....

Aki akarja, magára veheti, de qrvára nem érdekel, ha meg sértődik...
Rühelem az ilyen seggfejeket![#falbav][#boxer][#kocsog][#gunyos1][#levele][#mf2][#mf3][#mf1]