Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Azt írtad régóta olvasod a fórumot .
Akkor Elektron ról is lehet némi infód .
De ezt a rozsda ügyet be kéne fejezni .
Akár kezdhetnénk előlről is :)
Nem csak rajtam áll .
Azt nem fogták még rám itt , hogy fényezném a dolgokat :)

ANTAL GÁBOR

Volt itt egy délkelet magyarországi ember akit szavazás alapján kizárt a közösség.  Van egy tippem   ( egy sugallat segített ) szerintem : feltámadt

jgg8y2a4g

Látam régeben is a cuccait, és zavart akkor is. De ha valami nem tetszik akkor ne írjam le?, Csak azt "minősítsem" ami fasza (ki szerint)?  

fpm64xtbb

Na akkor a következő hozzászólások inkább arról szóljanak ki mit esztergált ma függetlenül attól kinek rozsdás és kinek polírozott a tokmánya !

jgg8y2a4g

Én ma csigákat, csak meguntam, ezért kérdeztem, hátha valakinek van affinitása a folytatáshoz.

keri

[#nyes]
Tök ugyan az a stílus, ugyan azok a problémái, és ugyan az a rosszkavarás.

Ezért nem is írtam többet.
Aki akarta már megértette, aki hülye vagy nem akarja az meg nem is fogja.

Mikkamakkának még adok egy esélyt hogy rendes ember csak rossz napja volt.

keri

Lehet normálisan is kritizálni.
Ahogy észrevettem neked is elég rosszul esett hogy kritizálták a munkádat.
Szóval csak úgy viselkedj másokkal ahogy elvárod hogy viselkedjenek veled. Ilyen egyszerű.

jgg8y2a4g

Az nem azért hoztam fel mert rosszul esett, csak példa képp. Az hogy ki mit gondol a tények ismrete nélkül azt lerosszom. Ha valaki kéri max megmutatom elmagyarázom, (valahogy)ha már felvetődött a dolog.  Méréseket végezni már magán az ágyon nem lehet, mert összeraktam. Lényeg, hogy "jobb lett mint volt" és ez a lényeg. Ha esetleg maradt benne 3 század azt is lerosszom gyárilag sem volt jobb. (mondjuk a magyar gépekről, gépgyártásról megvan a véleményem, de az más tészta). rosszakodtam vele egy hetet, mert mást is megcsináltam/ kicseréltem rajta és  most használom mint eddig, csak most "megy mint a vaj" Nap mint nap használom ezért kellett felújítani.  
Nálam így sikerül  véleménynyilvánítás. Ami rossz az rossz, ami gány az gány... stb nem tudom szebben leírni, mint mondtam paraszt vagyok és egyszerűen nem ragozom túl. Bárkinek a képébe mondom.

keri

Ahogy én is, szóval nem értem miért veszed a szívedre [#integet2]

svejk

Egyébként merre ténykedsz kishazánkban?
Én már sok fórumtárshoz "bepofátlankodtam" egy kis ismerkedésre, persze csak előzetes egyeztetés alapján.

jgg8y2a4g

Pest felett nemsokkal.

Csuhás

Akkor itt lehetsz Fóthoz képest a szomszédban. :-)

jgg8y2a4g

ywrxkjjky

Pfuuu mostmár ....  
Kicsit gyenge lessz a kérdésem de sebaj,majd kapok érte!
Ugyan mondjátok már meg ,hogy hogyan kell letölten/menteni Fekti István "zsebkönyv" okosságát úgy hogy működjön net nélkül???

Úri Gellér : mukodj! Csak ezt ne!  :D

7cim5mm0

Elsősorban nem piszkálódásból szoktam írni, ha valamit írok. Sajnos párszor már jól megkaptam én is, így sokszor, ha valaminek a szakszerű módját leírom, már okoskodásnak tűnik.
Egyébiránt ha van kedved bemutatni, vagy lehetőség lenne rá, én szívesen megnézném a munkáidat. A helyzet az, hogy az elmélettel tisztában vagyok, javítást, felújítást is csináltam már, de nem mondom magam nagyon gyakorlottnak. Emiatt szívesen megnézném, hogy más mit hogyan készít el, hátha látok újat, amit eddig nem ismertem.