Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

rocco33

Üdv! Keresek e2n-re magassági szánt!

designr

jgg8y2a4g

Helo
És hogy fogsz tudni ezzel erQt kifejteni/nyomni?

Csuhás

Nem mondom hogy jobb mint egy 5..6kg-os békebeli hántoló, de olyant nem tudtam szerezni. Nekem elsősorban a prizmák félig takart keskeny ferde felületeihez kell, mert azt kézzel keserves kapirgálni. Egy vasdarabon hirtelenjében kipróbáltam, a barkács B&D hántolónál sokkal jobb. Nem olyan gyors és nem melegszik.

Motoros

http://2.bp.blogspot.com/-RlQs5uCwCwU/VCb6LZliJlI/AAAAAAAAOdQ/X6d3qVuM_qE/s1600/Tokar-soviet_pinup_07.jpg" TARGET=_fnew>EZ A CSODÁLATOS festmény rengeteg információt tartalmaz.
Amire rájöttem: Éjszaka van valahol Oroszországban, kb a 70-es 80-as években.
A szomszédban még üzemel a vendéglátóipari egység.
 Nem tudom viszont, hogy a hölgy most kezdi a műszakot vagy most végez?
Öltözik, vagy vetkőzik?
Mi van írva a kép bal felső sarkába és mit írtak a szegnyeregre?

Közben rájöttem, hogy talán most kezdi a melót, mert még nincsen forgács a tálcán.

D.Laci

Yдарно поработала, культурно отдохни!
дневнэр норма бхивомнена на

PSoft

Hogy mi mindent kellett tudnia anno egy jó,Magyar esztergapadnak!

Az EKM-2000-es gépnél írja....

" Alul a hosszán működtetése a kézikerékkel vagy a villámelőtolás karjával volt szabályozható ami alkalmas volt az érdeklődő csajok munkaköpenyek felhúzására is."
[#vigyor2]

Motoros

Főleg nyáridőben amikor a fehérnemű sem biztos hogy viselésre került....jajj

Az ürge szentkirályi vagy ott dolgozott...vagy mi,??? kicsit kusza a honlap de jó nagyon.
Azt nem tudom persze hogy mit keres itt a Hyund@i 300 as valami az esztergák között...nem az a bajom ezzel, hogy pici hanem hogy egy agyrém tákolmány az egész, kár a vasércet erre  pocsékolni.
Viszont itt van a trencsényi TOS R16 ami igen jó revolver pad, sokat rángattam már.

Csuhás

Mák esztergálás :-)
Talán ti is szeretitek a mákos sütit. Nekem viszont ehhez darálnom kell mákot. Megoldottam:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/Linkelt_kepek/mak.jpg" border=0>

s2k5ycubj

[#alien][#alien][#vigyor1][#vigyor1][#nevetes1][#nevetes1][#taps][#taps][#taps][#worship][#worship]
Erre mondták,hogy nincsen lehetetlen,csak tehetetlen...

nxw2m2665

Üdv Csuhás!
Nekem is tetszik a kis találmányod.Gondolkodtam már én is valami hasonlón.
Én is szívesen megnéznék egy videót működés közben...

Robika37

Üdv az Uraknak !

Nem tudjátok milyen menet van az autók szeleptűin ?
Én átm.5,2-t és 36/" emelkedést mérek viszont egyik táblázatban sincs bent .
Kis segítség elkélne [#help]
Üdv:Robi

fakukac

Üdv Urak.
A sebességváltóba milyen olajat érdemes tenni?

Révész Richárd

Pont mint az autóba.

wm94bppdn

A plakát felirata: Ütősen dolgoztál, kultúráltan pihenj! A plakát - meggyőződésem szerint - nem valódi, úgy értem, nem szokványos megrendelésre készült, és sosem volt sehol sem kiragasztva. Aki ismeri a szovjet idők lelkesítő, léleknemesítő, nevelő plakátjait, azonnal látja a stílus azonosságát, ugyanakkor ezzel szöges ellentétben áll a nő hangsúlyosan szexista ábrázolása, ami a szovjet időkben elképzelhetetlen volt. Szerintem mai karikatúra.
A padon lévő tábla felirata: A nappali norma végrehajtva .....-ra (ide került a %).