Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Morálisan IS leamortizálták ezt az országot.
Nem a genetikai hulladék tehet arról, hogy megtűrik.

Vannak már biztató jelek.
Azért persze, évtizedek kellenek, míg kiheveri az ország a liberális szennyet.
Szerintük minél gennyesebb a dolog, annál jobb.

Az igazi pofára esés akkor éri őket, mikor az egész trutyi rajtuk csapódik.

000000000

Sokat beszelgetek vele emailban,es szerintem jo szakember!  A masik,szamit a kor,mert o mar megelte! Te nm biztos h megfogod! Mindegy,nm erdekel mit anyaztok egesznap! De ahogy mondod itt kezdo vok,es nm erre vagyok kivancsi!  Nekem az faj,hogy minden forumon van egy alfa him,vagy tobb,akik mindemkit leoltanak,belekotnek,kibeszelnek! Hogy ez mire jooo,nm tudom! De azt se ertem ilyenkor hol Moderator??! En tuti hamar veget vetnek az ilyennek,de gondolom ok is jokat szorakoznak! Ha lehet szoritkozzatok a lenyegre,es segitsetek azokat akiknek kerdese,gondja van,! Az mindenkinek jobb volna! De en ezt a temat itt fejezem be,nm reagalok semmire!

keri

http://www.life.hu/drlife/20130108-hetkoznapi-szociopatak-akik-koztunk-elnek.html" TARGET=_fnew>Ezt olvasd el.
Szegelgetek egy ilyen ember, és téged frankón manipulált, mert még nem ismered.

000000000

Nm manipulalt! Csak szakmai kerdesek voltak es otletek! Amire ő valaszolt,te nm! Ennyi! En azt nezem hasznalhato e az info amit mond,ha nm ujra targyaljuk,agyalunk! De nm kuldom el mert nm mond jot! De eddig csak jot mondott! Es nekem ez a fontos!

000000000

"minden forumon van egy alfa him"

Dehogy alfa!
És pláne nem hím. [#taps]

keri

Dehogynem :)
De majd rájössz. Nem bír sokáig embert imitálni.

keri

Nem véletlenül utálják annyian, és nem a kora miatt.

000000000

Miert,te ismered? Talalkoztal vele? Meghivott ebedre? Egyutt pecaztatok? Voltatok sorozni!? Nm is mered,csak itt veszekedtek! Honnan tudod milyen ember? Ne itelkezz! Lehet hogy tobb szegny embernek,raszorulonak segitett mint te! Vagy adott enni a hajlektalannak! Es igen,a hajlektalan is ember,aki lehet par napja meg orvos volt,eleteket mentett! De utcara kerult! Es mindene oda lett! Volt ilyen! Sosem tudhatod honnan jott a masik! Es hogyan elte az eletet!

000000000

Nem lattam meg fiatal okos embert! De lattam,sokat! De olyat meg tobbet,aki fiatalon gonosz! Akibol dol a gyulolet,az indulat! Es nm tisztel semmit! Es EZ sem kor fuggo! Lehet arogans,banto a modora! De ez nm az a hely ahol folyamstosan oldalakon keresztul anyazni kene! Ez cnc forum

jani300

Üdv ! Végigolvastad az utolsó két napot , mondjuk itt ? Szakmailag mit mond az nem olyan nagy probléma . De szándékosan sérteget mindenkit .  Én igyekszem visszafogni magam , egyre több sikerrel . Bedob marhaságokat ,hogy legyen vita .

keri

És mi változna? Akkor nem lenne szemétláda itt a fórumon? Olvass vissza. Megérdemli a sorsát.

zozo

Megjegyzem, a fórumablakot pont az ilyen jellegű hsz-ek miatt szoktam becsukni. Jó fél év után pár hete kezdetem el ismét olvasni. Rögtön észrevettem, hogy szegelgetek tök normálisan írogat, válaszolgat, semmi vitatkozás sehol.  
Sajnálom, hogy irritáló stílusát ismét elővette.
Értelmes embernek tartom, de ennek ellenére képtelen úgy fogalmazni, hogy ne legyen benne valami degradáló a címzettje részére.  
Erre aztán ugrik a régi csapat, mert ők már ezt a harcot számtalanszor lejátszották vele, sokakban valamiféle eltárolt sértettség szegelgetek által.  
Másik fórumon én is kaptam már többször, amikor idegesített valakinek az okoskodása, és keményebben beszóltam. Azóta ha leírok valamit, nem küldöm el azonnal, hanem pár perc múlva újra elolvasom, legtöbbször törlöm, vagy javítom. Ezt tanácsolnám itt is pár fórumozónak.
És mint mondják, inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon.  

000000000

Nos megint egy kérdés!
Ha a frekiváltón elkezdem állítani a fordulatot,akkor úgy 260-hercig szépen gyorsul a motor,de ha emelem a frekvenciát,elkezd lassulni!No meg kézzel(kesztyűben) a motort tengelyénél,az ékszíjtárcsát megfogva,letudom fogni.Pedig egy 380/750W-os motorról beszélünk!
Ez lehetséges?

keri

Te mit tennél ha tudnád valakiről hogy pedofil, de nem hiszi el senki? AKkor tisztelnéd?

Te ismersz engem? Vagy csak azért nem tisztelsz mert fiatal vagyok és a fiatal akkor biztos hazudik, meg gonosz? Honnan tudod hogy a gonoszságom indokolatlan?

Láttad hogy én hány embernek segítettem barátságosan és hánynak szegelgetek? Láttad már miket csinált, és láttad hogy én miket csináltam?

Minek győzködjelek ha nem hallgatsz meg és ítélkezel?

Te rendes embernek tűnsz, a felháborodásod is erről tanúskodik, de naív vagy és elfogult.

svejk

Persze!

De azt mondtad beállítja az eladó, tehát valami nem stimmel.

Neked mezei 50Hz-es motorod van, ezeket úgy 65Hz-ig tudod úgy használni, hogy még növekszik is a tengelyen leadott teljesítmény (feltéve ha jól van beállítva az U/f karakterisztika), de feljebb már a működéséből adódóan drasztikusan csökken a motor nyomatéka.

A motort bekötöttétek deltába?