Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

87xftpuhd

Jani300 vagyok nesze

http://kepfeltoltes.hu/140323/WP_000195_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

jani300

Elnézést kérek másoktól ,csak link akart lenni .

000000000

Mis is akartál bizonyítani azzal a leharcolt esztergával?

jani300

Nagy hirtelen ezt találtam :)
Egy öszvér fele FA16 a másik fele FO16 ott a 370W os motor rajta. Van még kérdésed ?

000000000

Már mint az esztergát?

wm94bppdn

Jól értem? Azt akarod mondani, hogy a hibás (elcseszett) táblázatokat tartalmazó kézikönyvek származhatnak Tibor45-től?  
Tévedsz.
Tibor45 letett az astalra néhány komoly dolgot, ami működik. Újat alkotott, nem ellesett másoktól fogásokat. Amit csinált, azt ipari körülmények között használják.
Te mit tudsz felmutatni a mások mocskolásán, gúnyolódáson kívül?  
Volt pár hozzászólásod, ami tárgyszerű, a kérdezőnek hasznos, a Fórum szelleméhez méltó volt. A múltat senki nem hánytorgatta föl neked. Mostanában ismét visszatért a paranoid éned, holott senki nem adott erre okot. Adósod azonban senki nem marad, ha te ócsárolod a fórumtársaidat, ők sem fognak kimélni.

wm94bppdn

A háttérben, jobb oldalon áll egy FO16.

000000000

Keversz valamit!
Láttam pár elcseszett "szakkönyvet".
Akár ő is írhatta.

Ha tényleg ilyen nagy penge lenni, szerinted itt lézengene?

A vakok között állítólag a félszemű is király.
Nem kell ezt túllihegni.

000000000

http://szerszampiac.hu/szerszamgep/oszlopos-allvanyos_furogep/furogep_fo_15_allvanyos_oszlopos_dunavecsei_furogep

Itt találtam egy hasonlót.
Ez egy szimpla asztali, amelyik bármelyik lakatosműhelyben megtalálható volt.
Ha jól emlékszem, 13 -s fúrónál nagyobbat be se lehetett fogni.
Bár, tízesnél nagyobb már gond volt neki.

Ez ma egy közepes barkács kategória.

jani300

Az hát , 10 éve 230(ezer) volt az új ára .

jani300

Egyébként én is, majdnem onnét, ollóztam a képet :))

000000000

Igen!
Ha a bolhapiacon kiírják, hogy oszlopos meg 24 karátos, az attól még nem biztos, hogy az.

Bár, aki akarja megpróbálhatja, ha 1 kg 24 karátost kínálnak 50 ezer ért. [#nevetes1]

iy567t72g

Többnyire csak olvasni szoktam ezt a fórumot, de ezt a sok baromság amit Te összehordasz még olvasásra sem érdemes.
Neked szerintem feltűnési viszketegséged van, vagy egyszerűen ostoba vagy.
Vagy még opcióként, életedben nem láttál közelről SZERSZÁMGÉPET és csak a "hallottam, hogy látták,hogy mondták"- ra hagyatkozol.

jani300

Na szia ! Én már eleget szerepeltem :)

w0hgtwf3w

Ha nem akarsz egy trollal parttalan vitákat fojtatni akkor tartsd meg a szokásodat.