Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Vetesi75

"mekkora fordulat az ideális"
Ezt légy szíves részletezd! Mi az "ideális"?
Amatőr viszonylatban tudjuk: A Szerszám örökké tartson és a munkadarab is elkészüljön.  :)

000000000

A magam részéről ideálisnak tekintem, amikor LEGALÁBB élrátét nem képződik.

Kivételesen egy link:

http://www.forgacsolaskutatas.hu/elmelet/elratetkepzodes" TARGET=_fnew>A legalábbon a hansúly

keri

Srácok! Még mindig ezzel a kreténnel vitatkoztok?
Pontosan látjátok hogy tök hülye mindenhez, és csak a balhét keveri, akkor minek vitatkoztok?

000000000

Legalabb a KOR kulombseget tisztelhetnetek! Nem is ertem,egy forumon hogy van helye ennyi mocskolodasnak?!

Vetesi75

Csigafúrónál?  

Szemelvények az egyik éppen kezembe kerülő szakirodalomból (ezt értem el nyújtózkodás  nélkül a monitor elöl):  
Acél, Rm<500MPa, tűretlen furat 3D hosszig.
D=12-es HSS csigafúró.
n=398, e=0,26mm, az 1mm hátkopásig 10perc átlag éltartamot jósol. (1035mm)
Az ilyen könyvet kár kinyitni - elég csak a borítón lévő fotót megtekinteni...

keri

A kor egy állapot, azon nincs mit tisztelni.
Az embereket a tettei alapján ítélem meg, és szegelgetek többszörösen bizonyította, hogy egy szemétláda szociopata, aki mindig csak és kizárólag balhét keveri. Lövése sincs a témáról, csak fél éve mástól hallott okosságokat nyög be összefüggéstelenül ide oda, hátha valaki ugrik rá, aztán meg mond mindent meg az ellenkezőjét ha talált egy balek új belépőt aki még nem ismeri.

Ezt addig csinálja amíg teljesen fel nem dúlja a fórum életét amiért aztán kimoderálják, aztán fél év múlva újra kezdi az új belépőkkel.

Szóval bocs, de ezért csak annyi jár neki hogy kettőt belerúgok majd lehugyozom.

u3xrz0cut

A kor nem érdem, hanem állapot!!!!
Te még nem találkoztál okos fiatallal?......

u3xrz0cut

hostya

Adatlapod szerint Te még elég kezdő vagy ezen a fórumon, ami nem baj, sőt örülünk hogy ide találtál.
Olvass vissza 2-3 évfolyamot bármelyik topikban, de a semleges-csevegőben még annyira sem kell vissza menni...
Ha ez megvan, akkor írd meg ide, vagy a csevegőbe, hogy véleményed szerint mennyi tiszteletet érdemel a KOR szegelgetek esetében... [#integet2]

Vetesi75

Topik témájánál maradva, aki használ még valamire szorítóhüvelyeket, annak érdemes lehet nézelődni a V..-án.

000000000

Konkréten mit is akartál ebből kihozni? [#nyes]

Nem baj, ha nem tudod!

Torro60

"Szóval bocs, de ezért csak annyi jár neki hogy kettőt belerúgok majd lehugyozom."  
Szerintem ezért a beirásodért más fórumról kitiltanának!Örülhetsz neki,hogy itt nem!

000000000

Nm azt mondtam h nm lehet okos egy fiatal! De az idosekkel nm illik igy beszelni,foleg nm nyilvanosan alazni! De ha te ezt szoktad meg,akkor hiaba mondom neked! Isten legyen irgalmas hozzad..

keri

Nem örülök. Ha kitiltanának, az azt jelentené, hogy szegelgetek sem garázdálkodhat, és akkor nem kéne ilyeneket írnom.

000000000

Van egy kör, ahova nem ereszkedik le az ember.
Az utcán is a lába alá nézünk, hogy ne lépjünk bele ganéba, ebbe-abba.
Egyre több az ilyen manapság.