Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ywrxkjjky

De igen jólértetted, igy semmi értelme nem volt :D
De a tokmány kézzel való mozgatása során mért 2-3 század az nagyon nem jó!

000000000

Szerintem, be kéne fogni a tokmányba egy kb. harmincas anyagot. Legyen vagy 300 hosszú és azzal megnézni, hogy mennyi is az annyi.

Az órázás talán hasznosabb lenne, ha a tapintó a szegnyereg vezetékén futna. Az kevesebbet kopik.
Lényegében, így már tényleg különbséget mérnél.

fakukac

svejk

Nem semmi faszi vagy! [#worship]

zozo

" kézzel feszegetve 2-3 századot mozdult! "

Sikló csapágyas főorsó?  
Nem hidegen kell nézni. Munka előtt pár perc járatástól elrendeződik az olajfilm, ez rendbe is tesz pár századot.  
Volt mikor a munka miatt jobban behúztam a perselyt, aztán egy-két óra múlva a melegedéstől el kezdett szorulni. A siklócsapágyaknak lelkük van.

KoLa

Miért is akarod tudni hogy mennyi van benne?
Mert ha ez a kérdés felmerül akkor már mindegy mennyi!ha mégis tudni akarod akkor egy tusírozó hidat kell szerezned, ráteszed az ágyazatra és hézagmérővel megtudod!De ehhez le kell szerelned az ágyazatról mindent!
Ha sok van benne vagy köszörültetni kell, vagy tusírozni!
Az ágyazat két vége általában még eredeti állapotú! a szegnyereg prizmáit gyorsan meg lehet tusírozni, azután hozzáilleszteni a talpat! erre kell tenni a mérőórát és végigtolni a hosszán prizmáin!

fakukac

Köszi! [#wink][#worship]

Ami festék ezen volt....hát az hihetetlen...
Csiszolás közben már többször gondoltam, hogy most hagyom abba. [#wow2][#csodalk][#vigyor1]

PSoft

Ez nem igazság!
Van nálam idősebb,a mai napig működő Dahlander motor!?:)
Arról a plafon alatti polcról(ott,a lefolyócsőtől balra)mesélhetnél valamit!
[#worship]

fakukac

[#nevetes1]

Mire szeretnél róla tudni?

PSoft

Ennél többet!:)

fakukac

Amúgy ha a kupákra gondolsz, akkor 6 év autó tuningban eltöltött idő eredményei, amik már nem fértek el a lakásban.... [#vigyor1]

KoLa

Az a kék festék!nagyon tetszik! két komponensű?

PSoft

Sejtettem!:)

Aki így tud gittelni,meg dukkozni...
[#finom]

Kicsi a lakás?:)

fakukac

Igen, metál 2 komponensű.
Kamionok fényezéséhez használják.

fakukac

ööööööö...sok a kupa... [#nevetes1]